Μαζωνάκης για όλα …

μαζωνάκης-για-όλα-14968

mazonakis

 

Για το πώς ξεκίνησε στο χώρο του τραγουδιού, την αδιαφορία των γονιών του αλλά και τη σύλληψή του το 2000 μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι ευχαριστώντας παράλληλα τη Νέλλυ Γκίνη με την οποία είναι μακρινοί συγγενείς. «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νέλλυ Γκίνη. Είμαστε μακρινοί συγγενείς. Κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 15, κλέβω το τηλέφωνό της από την ατζέντα της μητέρας μου και της τηλεφωνώ. Της λέω ‘Θέλω να γίνω τραγουδιστής’. Μου λέει, ‘Μα εσύ δεν είσαι ο Γιώργος, της Κλειώς; Δεν είσαι πάρα πολύ μικρός;

Της είπα ψέματα. Τότε μου λέει πως θα με στείλει σε μια δασκάλα φωνητικής, η οποία θα έκρινε αν κάνω για τραγουδιστής ή όχι. “Μα, θέλω να γίνω και ηθοποιός” της λέω. ‘Ας το αυτό, πρώτα δες αν κάνεις για τραγουδιστής’ απάντησε. Και πήγα στη δασκάλα έχοντας μαζί μου τον δικό μου πιανίστα, επειδή φοβόμουν ότι εκείνη δεν θα ήξερε τα τραγούδια που ήθελα να πω. Ήθελα πρώτα να πάω στο ωδείο και μετά στα μαγαζιά. Σαν να έχω σπουδάσει κάτι, δηλαδή», είπε στο περιοδικό «Madame Figaro».

Η αδιαφορία των γονιών του

Αντίθετα, το παράπονό του εξέφρασε για τους γονείς του οι οποίοι όπως είπε χαρακτηριστικά αδιαφορούσαν για τα σχέδια του. Μάλιστα, όταν ξεκίνησε να δουλεύει ως τραγουδιστής τους το είπε ωστόσο εκείνοι δεν απάντησαν.

«Σιδέρωνε εκείνη την ώρα, ο πατέρας μου διάβαζε εφημερίδα. Τους λέω ‘Έγινα τραγουδιστής’. Δεν απάντησαν. Δεν το καταλάβαιναν τότε. Κανείς στην οικογένεια δεν είχε ασχοληθεί με το τραγούδι, την υποκριτική, το θέατρο, τα εικαστικά, Όλο αυτό τους ήταν άγνωστο. Μόλις τους το είπα έμειναν… παγωτό. Δεν το έκαναν από κακία. Εξάλλου, από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησα να τραγουδάω πια επαγγελματικά, ήταν μαζί μου», ανέφερε.

«Έβριζα τους πάντες, μου έφταιγαν τα πάντα»

Όταν το 1998 γνώρισε μεγάλη επιτυχία το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» ο τραγουδιστής κλείστηκε στον εαυτό του. «Αυτή η φάση κράτησε από το 1999 έως το 2003. Έβριζα τους πάντες, μου έφταιγαν τα πάντα. Ήθελα να απαρνηθώ όλο αυτό που ήμουν. Μόλις άρχισε να παίρνει μορφή αυτή η άρνηση όμως, τότε αποφάσισα πως ήθελα να ξαναγυρίσω σ’ εκείνο που είχα».

Τέλος, μίλησε και για τη σύλληψή του που έγινε στις αρχές της χιλιετίας. «Το 2000 με συνέλαβαν για μισό τσιγάρο. Ήμουν 26 χρόνων. Αυτή η ιστορία έχει να κάνει περισσότερο με την υποκρισία που μας διακατέχει ως Έλληνες και λιγότερο με την ‘ουσία’ των πραγμάτων», κατέληξε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook