«Μέσα σε μία στιγμή, το όνειρο έγινε στάχτες», λέει ο τραγικός πατέρας | video

μέσα-σε-μία-στιγμή-το-όνειρο-έγινε-στά-36744

Ο Δημήτρης Πολυχρόνης, πατέρας του άτυχου Νίκου που βρήκε τραγικό θάνατο σε σπίτι στη Λάρισα από αναθυμιάσεις μαγκαλιού, ανέφερε πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα αλλά τον γιο του δεν μπορούσε να τον σταματήσει από τις σπουδές του.

«Μέσα σε μία στιγμή, το όνειρο έγινε στάχτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πολυχρόνης στην τηλεόραση του Alpha. Και συμπληρώνει: «Τα παιδιά μήπως είχαν ιδέα από μαγκάλι; Εδώ δεν έχω εγώ που είμαι 50 χρόνων. Δεν είχα ανάψει ποτέ μαγκάλι στο σπίτι της μάνας μου. Πού να ξέρουν τα παιδιά. Σου λέει, φωτιά βγάζει, ζέστη βγάζει, θα ζεσταθούμε λιγάκι».

Όσο για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια, αναφέρει: «Είχαμε προβλήματα με την επιχείρηση που δουλεύω. Τα οικονομικά τα ξέρεις τώρα, σε όλη την Ελλάδα είναι. Δεν είναι μόνο σε μένα. Κι εγώ ήμουν από τους τυχερούς, είχα και δουλίτσα. Είναι άλλος κόσμος που δεν έχει, όχι δουλειά, ούτε επίδομα ανεργίας. Και σταμάτησα το ένα μου παιδί, τον δεύτερο, τον Μάκη μου, του λέω: ‘Μάκη άσε τη σχολή, να πας του χρόνου’ (πήγαινε για μάγειρας ο δεύτερος). Του λέω: ‘Σταμάτα τώρα να δούμε τι θα γίνει με τη δουλειά, εσύ τράβα φαντάρος και του χρόνου θα δούμε τι θα γίνει’.»

Όμως, τον Νίκο, δεν μπορούσε να τον εμποδίσει από τις σπουδές του: «Τον Νίκο δεν μπορούσα να τον σταματήσω… Ο άλλος πηγαινοερχόταν Αθήνα-Χαλκίδα. Την είχα και την μικρή εδώ φροντιστήρια και το ένα και το άλλο. Κι αυτή την είχα σταματήσει από ορισμένα φροντιστήρια. Εντάξει, τα πιο αναγκαία, τα έκανε το παιδί…».

 

Πηγή: iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook