Μέσα γρήγορα… | Σήμερα δικάζεται ο Μαροκινός που παρα λίγο να βιάσει το 10χρονο αγοράκι

μέσα-γρήγορα-σήμερα-δικάζεται-ο-μαρο-27815

10xronosΜε την αυτόφωρη διαδικασία θα δικαστεί σήμερα Τετάρτη ο 46χρονος υπήκοος Μαρόκου που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή μετά από καταγγελία για αποπλάνηση ανηλίκου, καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί όπλων και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Στον κατηγορούμενο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το Σάββατο απαγγέλθηκε κατηγορία μόνο για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ για υπόθεση της αποπλάνησης σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για την οποία θα ακολουθήσει ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη μητέρα κατήγγειλε τον αλλοδαπό ότι αποπλάνησε τον 10χρονο γιο της οδηγώντας τον στο σπίτι του, όπου και σύμφωνα με τα όσα της είπε το παιδί της, το χάιδεψε στα γενετικά του όργανα.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και έκανε έφοδο στο σπίτι του 46χρονου άνδρα που ζει μόνος του σε χωριό του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν ψηφιακούς δίσκους με DVD και CD ακατάλληλου περιεχομένου και ειδικότερα, πορνογραφικό υλικό ενηλίκων. Επίσης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας μπαλτάς και ένα μαχαίρι.

Ο 46χρονος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις και συγκεκριμένα φέρεται να διερευνούν μαρτυρίες και ψιθύρους για ένα κορίτσι και ένα αγόρι σε βάρος των οποίων ενδέχεται να έχει ασελγήσει στο παρελθόν ο 46χρονος.

 

Πηγή: Ρεθεμνιώτικα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook