Μάντζιος, Γκέκας για Πλατανιά; | Και στο βάθος Ιταλός …

μάντζιος-γκέκας-για-πλατανιά-και-στο-17477

mantzios gekasΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athlitiko.gr, o Πλατανιάς εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Φάνη Γκέκα και Βαγγέλη Μάντζιου για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Ο Πλατανιάς αναζητάει έναν παίκτη, με προσωπικότητα που θα έχει εύκολο το γκολ και οι δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές έχουν τα στοιχεία εκείνα που θέλει η χανιώτικη ομάδα.

Αμφότεροι οι παίκτες είναι ελεύθεροι καθώς έχουν αποδεσμευτεί από τις ομάδες στις οποίες ανήκαν. Ο Γκέκας από την Ισπανική Λεβάντε και ο Μάντζιος (ενδιέφερε τον Πλατανιά και το περασμένο καλοκαίρι) από την FC Μπακού, ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και αμφότεροι ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Πλατανιά έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στους δύο παίκτες και αν και εφόσον η τιμή τους δεν είναι απαγορευτική, που αναμένεται να μην είναι για τα δεδομένα της αξίας τους, τότε εις εξ αυτών ενδέχεται να αποκτηθεί, γεγονός που θα αποτελέσει και το μεγάλο «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου!

Στο μεταξύ στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά βρίσκεται από την Πέμπτη (27/12) Ιταλός ποδοσφαιριστής προκειμένου να περάσει από διαδικασία δοκιμής από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρα από τη χώρα καταγωγής του, δεν υπάρχουν για την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες που να αφορούν τη θέση που αγωνίζεται και την ηλικία του.

Σε κάθε περίπτωση, από την Παρασκευή (28/12) οπότε και ο Πλατανιάς ξεκινάει εκ νέου προπονήσεις μετά την άδεια των Χριστουγέννων, ο Ιταλός θα μπει σε διαδικασία να τον τσεκάρει ο Αναστασιάδης και εφόσον αφήσει καλές εντυπώσεις θα αποκτηθεί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook