Χανιά | Λόγια της αδελφής του Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη

χανιά-λόγια-της-αδελφής-του-χαράλαμπο-94655

jekoykoylΤο παρακάτω κείμενο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Brighton και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αγαπημένου μου αδερφού Χάρη Ξεκουκουλωτάκη που πίστευε σε έναν καλύτερο κόσμο χωρίς αδικίες.

Αν υπήρχαν πολλά άτομα σαν εσένα, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος.

Μακάρι να έβλεπες την αγάπη των ανθρώπων για εσένα και την εκτίμησή τους.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη η αδελφή σου Χρύσα Ξεκουκουλωτάκη και όλοι αυτοί που σ’ αγαπάνε.

«Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε τον θάνατο του Χαράλαμπου (για μας ήταν ο Χάρης), ο οποίος έγινε κάτω από τραγικές συνθήκες στις διακοπές του Πάσχα. Ο Χάρης ήταν ένα πολύ σεβαστό μέλος της επιτροπής του κλάδου μας.

Ήταν ο δικός μας εκπρόσωπος διεθνώς με μεγάλη γνώση των διεθνών θεμάτων και εργατικών συνδικάτων σε όλο τον κόσμο.

Πάντα μπορούσαμε να στηριχθούμε στον Χάρη για να μας παρέχει ενδιαφέροντα άρθρα για τον κλάδο μας και για τις συνεισφορές του στη σελίδα του Facebook.

Ηταν πολύ συνεπής να δίνει το ‘παρών’ σε όλες τις συνεδρίες της επιτροπής μας και θα μας λείψει η συνεισφορά του στις συζητήσεις μας, η ευγενική του φύση και η υποστήριξη για τον κλάδο και τις δραστηριότητές του.

Ηταν μόνο μετά τον θάνατό του που αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε πόση δουλειά είχε αναλάβει για τα συνδικάτα και για τα δικαιώματα των εργαζομένων σε διεθνή κλίμακα.

Περηφανευόμαστε ότι ήταν μέλος του συνδικάτου μας και θα μας λείψει πάρα πολύ λόγω της φιλικής και γενναιόδωρης φύσης του και επίσης για τις γνώσεις και για την υποστήριξή του».

Το παιδί με το χαμόγελο

Για όσους τον γνώριζαν ήταν το παιδί με το χαμόγελο και την αξεπέραστη ευγένεια. Ο λόγος για τον Χανιώτη δημοσιογράφο Χαράλαμπο Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος, σύμφωνα με newsletter (γράμμα ανακοινώσεων) του Πανεπιστημίου του Brighton της Βρετανίας, στο οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, πέθανε τον Απρίλιο του 2013, «κάτω από τραγικές συνθήκες».

Η είδηση από χθες έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου καθώς έχει αναρτηθεί σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και μπλογκ.

 

 

Πηγή : xaniotikanea

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook