Ληστές έστησαν καρτέρι σε Ηρακλειώτη επιχειρηματία και τον χτύπησαν για τις εισπράξεις

ληστές-έστησαν-καρτέρι-σε-ηρακλειώτη-17140

ÑÅÍÔÇ ÅÍÁÓ ÁÓÔÕÍÏÌÉÊÏÓ ÍÅÊÑÏÓ ÊÁÉ ÔÑÅÉÓ  ÔÑÁÕÌÁÔÉÅÓ ÌÅÔÁ ÁÐÏ ÊÁÔÁÄÉÙÎÇ ÔÆÉÐ .(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)Οι αδίστακτοι ληστές έστησαν καρτέρι στον επιχειρηματία την παραμονή των Χριστουγέννων. Του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Το περιστατικό έγινε αργά το βράδυ, της 24ης Δεκεμβρίου, στην περιοχή του Μασταμπά, στη Λεωφόρο Ιωνίας στο Ηράκλειο.

Τρεις δράστες, περίμεναν καρτερικά τον καταστηματάρχη να κλείσει το μαγαζί του.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, οι αδίστακτοι ληστές είχαν βάλει στο στόχαστρο τις εισπράξεις της ημέρας και μόλις ο καταστηματάρχης κλείδωσε το μαγαζί του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Ο άνδρας μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, πεσμένος κάτω και προσπαθώντας να αποφύγει τα χτυπήματα την ώρα παράλληλα που οι δράστες έψαχναν πάνω του τα χρήματα, άρχισε να φωνάζει.

Γείτονες που βγήκαν από τα σπίτια τους, ανάγκασαν τους δράστες να φύγουν και ο καταστηματάρχης τη … γλίτωσε με αρκετούς μώλωπες.

Φαίνεται πως οι δράστες περίμεναν αρκετή ώρα τον καταστηματάρχη και είχαν σχεδιάσει τις κινήσεις τους, χωρίς να προβλέψουν όπως την αντίδρασή του και την κινητοποίηση των κατοίκων.

Πηγή: prismanews

One thought on “Ληστές έστησαν καρτέρι σε Ηρακλειώτη επιχειρηματία και τον χτύπησαν για τις εισπράξεις

  1. Σημερα ανακαλυψα της Ζαρπας το new site,και ευχομαι απο καρδιας πολυ καλα να παει!!!Αν ειναι αντικειμενικο φιλους πολλους θα κανει,κι ολο τα Πανελληνιο τις Ζαρπες μας θα μαθει…,που ειναι και μοναδικες εις τα Χανια της Κρητης,που οταν »εκτοξευονται»τσ ακουει ο Ψηλορειτης!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook