Λεβαδειακός – Πλατανιάς 1-0

λεβαδειακός-πλατανιάς-1-0-14727

lebadeiakos plataniasΟ Λεβαδειακός κατάφερε στη μία και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρει κόντρα στον Πλατανιά. Οι Βοιωτοί μετά την ήττα στην Τούμπα επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και έφτασαν στις πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς στο πρωτάθλημα.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε απολύτως τίποτα, πέρα από λάθη στη μεσαία γραμμή, ο Λεβαδειακός προηγήθηκε από πολύ νωρίς. Το γκολ το σημείωσε ο Ροζέριο Μάρτινς στο 16ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά από μια απόκρουση του Κηπουρού και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Για το υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους ο Λεβαδειακός ούτε απείλησε, ούτε ένοιωσε πίεση. Η εικόνα του αγώνα έδειχνε ότι είναι μια αναμέτρηση που θα κριθεί στη φάση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πλατανιάς δημιούργησε μαζεμένες ευκαιρίες. Και στις δύο, πρωταγωνιστής ήταν ο Κάλαϊτζιτς. Στην πρώτη με κεφαλιά και στη δεύτερη με δυνατό σουτ, με τον Κυριακίδη να αντιδρά σωστά και να κρατά τα μηδέν.

Μετά το 60ο λεπτό ο Λεβαδειακός άρχισε να βγαίνει από την άμυνα και να πιέζει τον Πλατανιά. Σε αυτό το διάστημα δημιούργησε και δύο ευκαιρίες με κεφαλιές των Μεντί και Ροζέριο, οι οποίες όμως δεν μπορούν να «βαφτισούν» κλασσικές ευκαιρίες.

Η τελευταία αντίδραση του Πλατανιά για την ισοφάριση ήταν ένα σουτ του Ναζλίδη, το οποίο εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Κυριακίδης.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε και οι μόνες σημειώσεις ήταν οι αλλαγές των δύο προπονητών.

Κλειδί αγώνα

Το γρήγορο γκολ του Λεβαδειακού καθόρισε και την εξέλιξη του αγώνα. Οι Βοιωτοί πήραν νωρίς αυτό που ήθελαν και στη συνέχεια είχαν τη δυνατότητα να το διατηρήσουν χωρίς μεγάλη δυσκολία.

MVP

Ο σκόρερ Ροζέριο. Σε ένα ματς που κρίθηκε στη μία φάση, ο πολυτιμότερος είναι ο σκόρερ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Πλατανιάς περίμενε πολλά από τον Αναστασάκο, όμως ο βασικός επιθετικός της ομάδας του Αναστασιάδη δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για την άμυνα του Λεβαδειακού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook