Λασίθι | Ρουμάνα βρέθηκε νεκρή στην Ιεράπετρα από τον φίλο της

λασίθι-ρουμάνα-βρέθηκε-νεκρή-στην-ιερ-60852

astynomia bradyΤη 42χρονη φίλη του βρήκε νεκρή λίγο μετά τις 6:00 μ.μ. οικονομικός μετανάστης που διέμενε σε μεζονέτα πίσω από το Τζαμί στην Κάτω-Μερά Ιεράπετρας.

Η 42χρονη Ρουμάνα έμενε τις τελευταίες μέρες στο σπίτι του συμπατριώτη και φίλου της, αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα υγείας. Ο φίλος της την είχε αφήσει στις 7:30 το πρωί στο σπίτι του φεύγοντας για τη δουλειά του. Επιστρέφοντας λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα από τη δουλειά του την βρήκε νεκρή και φώναξε σε βοήθεια τους γείτονες του που κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

Η 42χρονη Ρουμάνα βρέθηκε χωρίς να έχει σημάδια πάλης ή κακοποίησης και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο πιθανόν από παθολογικά αίτια. Ωστόσο γύρω στις 9:30 μ.μ. στην Ιεράπετρα επρόκειτο να φθάσει ο ιατροδικαστής υπηρεσίας του ΠΑ.ΓΝΗ για να κάνει την επιβαλλόμενη αυτοψία.

Ο διοικητής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ιεράπετρας κ. Κώστας Περράκης, το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας και η Ομάδα Δίας που βρέθηκαν αμέσως στο σημείο του περιστατικού ερευνούν ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα.

 

Πηγή : neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook