Λασίθι | Προφυλακίστηκαν για το στυγερό έγκλημα

λασίθι-προφυλακίστηκαν-για-το-στυγερ-56094

filakesΤο δρόμο για τη φυλακή στους φερόμενους ως δολοφόνους του άτυχου ηλικιωμένου από τους Κάτω Αμυγδάλους έδειξαν σήμερα εισαγγελέας και ανακριτής. Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αν και αποδέχονται τη ληστεία, μεταθέτουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο για τον τραγικό θάνατο του 79χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο για λίγα ευρώ.

Υπό το βάρος της ειδεχθούς δολοφονίας, με θύμα τον 79χρονο από τους Κάτω Αμυγδάλους που έχασε τη ζωή του με δραματικό τρόπο για λίγα μόλις ευρώ, οι φερόμενοι ως δράστες πήραν το μεσημέρι το δρόμο για τη φυλακή.

Οι δυο βασικοί κατηγορούμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ανακρίτρια αλλά και τις πράξεις τους, που οδήγησαν στο θάνατο του άτυχου ηλικιωμένου.

Ο 22χρονος κτηνοτρόφος από τη Νεάπολη μάλιστα μέσω του συνηγόρου του υποστήριξε σήμερα πως ο ίδιος έσυρε τον 79χρονο έξω από το σπίτι για να τον γλιτώσει από τη φωτιά.

Όμως, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, ο συνεργός του ο 19χρονος φαντάρος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος για να τον αποτελειώσει.

Ο 18χρονος συνεργός τους, ο οποίος περίμενε στο αυτοκίνητο, απολογήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 

Πηγή : neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook