Λασίθι | Προετοιμασίες για την Παγκρήτια διαδήλωση πολυτέκνων

λασίθι-προετοιμασίες-για-την-παγκρήτ-57210

politeknoi-diamartyria_515_355Μεγάλη είναι η προετοιμασία που έχει γίνει για τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου την ερχόμενη εβδομάδα. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από τις 3 πόλεις του Νομού Λασιθίου τη Μ. Δευτέρα το πρωί, λίγο μετά τις 9, με σκοπό τη δωρεάν μετακίνηση των πολυτέκνων με τις οικογένειές τους καθώς και όποιου άλλου επιθυμεί, για το παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο.

Οι σύλλογοι πολυτέκνων Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας καλούν όλες και όλους τους πολυτέκνους και τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στο παγκρήτιο συλλαλητήριο που θα γίνει τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου, στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο για τη διαδήλωση κατά της επιθετικής πολιτικής της κυβέρνησης σε βάρος των πολυτέκνων που στόχο έχει τη διάλυση της πολύτεκνης οικογένειας και που θα οδηγήσει στην αποεθνοποίηση της χώρας μας.

Επίσης, θα διαδηλώσουν για την κατάργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων που είναι η ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας, των μικρών επιδομάτων στήριξης και της φορολόγησης των παιδιών ως τεκμήρια.

Το μήνυμα που στέλνουν είναι: Πολύτεκνε, δώσε τη δική σου απάντηση με την παρουσία σου και τη φωνή σου στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο.

 

Πηγή : http: radiolasithi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook