Εξιχνιάστηκε το φριχτό έγκλημα | Σκότωσαν τον παππού, τον σκύλο κι έβαλαν φωτιά στο σπίτι!

εξιχνιάστηκε-το-φριχτό-έγκλημα-σκότω-94884

arrestΣοκ επιφύλασσε ακόμη και για τους αστυνομικούς η εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του άτυχου ηλικιωμένου, μέσα στο σπίτι του στους Κάτω Αμυγδάλους Αγίου Νικολάου. Κι αυτό όχι μόνο γιατί οι δράστες της δολοφονίας είναι ντόπιοι αλλά και νεαροί σε ηλικία, αλλά και εξαιτίας της πρωτοφανούς κυνικότητας και αγριότητας του φόνου.

Οι τρεις δράστες, που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Μεραμπέλλου, ηλικίας 22, 19 και 18, ομολόγησαν στην αστυνομία τα ξημερώματα, αποκαλύπτοντας ακόμη και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες… Όπως προέκυψε, ο 22χρονος κτηνοτρόφος, ο 19χρονος φαντάρος και ο 18χρονος υπολόγιζαν ότι ο ηλικιωμένος είχε χρήματα στο σπίτι του κι έτσι τον επισκέφθηκαν με μοναδικό σκοπό να τον ληστέψουν.

Αφού σκότωσαν το σκύλο, έξω από το σπίτι, για να μη γαυγίζει, μπήκαν μέσα και επιτακτικά άρχισαν να ζητούν χρήματα από τον άνδρα. Ο ηλικιωμένος, όπως αποδείχτηκε, δεν είχε τελικά χρήματα στο σπίτι, όμως οι τρεις δράστες δεν πείστηκαν κι έτσι, παίρνοντας ξύλα από το τζάκι του σπιτιού, άρχισαν να ξυλοκοπούν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που του κατάφεραν οι τρεις Έλληνες. Η «τριάδα» ολοκλήρωσε το ειδεχθές έγκλημά της βάζοντας φωτιά, προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος της…

Η αστυνομία εξετάζει την κλοπή ποσού 1.400 ευρώ, πέρυσι, από το σπίτι του ηλικιωμένου, χωρίς να έχει διαπιστωθεί ακόμη αν και τότε δράστες ήταν τα ίδια τρία άτομα.

Οι τρεις νεαροί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: cretalive

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook