«Κόλαση» η Βουλή! | »Φτιάξτε τις φυλακές, μπορεί να σας χρειαστούν» | Video

κόλαση-η-βουλή-φτιάξτε-τις-φυλακές-107108

Δυναμιτίστηκε λίγο νωρίτερα η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Αιτία ο Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο γνωστός για τις εμπρηστικές του δηλώσεις βουλευτής, απείλησε ουσιαστικά τους συναδέλφους του με ομαδικές απολύσεις.

Μετά τη ρουκέτα Παναγούλη το κλίμα στη Βουλή έγινε εκρηκτικό. Ο πρώτος που επιτέθηκε στον Στάθη Παναγούλη ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ. Γρηγοράκος.

»Δεν περίμενα ότι θα είμαι στη Βουλή και θα βρεθώ κατηγορούμενος από κάποιους να πάω φυλακή. Η πορεία ανθρώπων έχει σχέση με τη στάση της ζωής τους, κρίμα!»

Τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Χ. Κέλλας που είπε στον κύριο Παναγούλη: »Παλαιά ο κ. Παναγούλης μας απειλούσε με λιντσάρισμα, τώρα με φυλακή. Ωραία δημοκρατία…!»

Λακωνική αλλά πολύ επιθετική ήταν και η δήλωση του βουλευτή ΝΔ Α. Νεράτζη: Φυλακή στο στόμα σου.

Στο ίδιο κλίμα και η υφυπουργός Υγείας Ζ. Μακρή που δήλωσε: »Την ηρεμία την ταράζουν δηλώσεις για φυλακές από πρόσωπα που παλαιότερα προκαλούσαν για λιτσάρισμα, πρόσωπα που ανέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσωπα που διώκονται.Ντροπή για Κοινοβούλιο, κρίμα για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγή: newsit

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook