Κρήτη | Παρίσταναν τους γονείς νεκρής κι έκαναν… έρανο

κρήτη-παρίσταναν-τους-γονείς-νεκρής-κ-115384

apati.ilikiomenoi1Το θάνατο μιας 35χρονης μάνας τριών παιδιών, που έσβησε σε τροχαίο στο δρόμο Ηρακλείου-Μοιρών, δεν δίσταζαν να εκμεταλλεύονται κάποια, για να πλουτίσουν, εξαπατώντας τον κόσμο.

Οι επιτήδειοι, παριστάνοντας τους γονείς της, πήραν σβάρνα τα χωριά και χτυπώντας πόρτα-πόρτα ζητούν ελεημοσύνη για τα ανήλικα!

Μάλιστα, παριστάνουν πως κλαίνε… με μαύρο δάκρυ, για να είναι περισσότερο πειστικοί, κατορθώνοντας να αποσπούν από τους φιλάνθρωπους Κρητικούς από χρήματα μέχρι και λάδι και τρόφιμα.

Δεν υπολόγισαν όμως πως στο Μορόνι και στα Σταυράκια, όπου βρέθηκαν, θα χτυπούσαν την πόρτα συγγενών της άτυχης γυναίκας για να… ξεμασκαρευτούν και να τραπούν σε φυγή.

Αποσπούσαν χρήματα και τρόφιμα από ανυποψίαστους φιλάνθρωπους

Άναυδη έμεινε προχθές μια θεία της άτυχης 35χρονης Ελένης Δραμουντάνη όταν, ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού της, αντίκρισε ένα άγνωστο ζευγάρι να κλαίει απαρηγόρητα για τα τρία ορφανά εγγόνια του.

«Συγνώμη. Τα παιδιά δεν έχουν να φάνε και από τότε που σκοτώθηκε η κόρη μας τα πράγματα χειροτερεύουν. Ζητούμε μια βοήθεια για τα τρία ορφανά. Ό,τι έχετε ευχαρίστηση…», ξεστόμισαν μεταξύ άλλων η γυναίκα και ο άνδρας, αναφέροντας παράλληλα διάφορα στοιχεία από το τραγικό περιστατικό, που εκτυλίχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, για να γίνουν πιο πειστικοί.

Η θεία της νεκρής, μετά και από αυτό το περιστατικό, έχασε κάθε ψυχραιμία κι άρχισε να φωνάζει ότι θα καλέσει την Αστυνομία, διώχνοντας έτσι το άγνωστο ζευγάρι, το οποίο τράπηκε σε φυγή μπαίνοντας σε ένα άσπρο κλουβάκι.

Είναι λυπηρό για τη μνήμη της αδελφής μου», ανέφερε η Εμμανουέλα Δραμουντάνη, η οποία μίλησε στη «Νέα Κρήτη» με σκοπό μήπως και δοθεί ένα τέλος στην παράνομη δραστηριότητα του ζευγαριού σε βάρος μιας οικογένειας που σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου με το θάνατο ενός από τα μέλη της. Η αδελφή της άτυχης 35χρονης δεν πρόλαβε καλά-καλά να ενημερωθεί για το περιστατικό στο Μορόνι και ένας γνωστός της από τα Σταυράκια τής ανέφερε ότι χτύπησε και του ίδιου την πόρτα το ζευγάρι, ενώ εμφανίστηκαν στη συνέχεια και άλλοι χωριανοί που ανέφεραν πως έδωσαν χρήματα, λάδι και τρόφιμα στους εν λόγω επιτήδειους, που βρήκαν ακόμη και αυτό το τέχνασμα και πάνω στον πόνο του άλλου προσπαθούν να ξεγελάσουν τον κόσμο και να ωφεληθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη μάνα τριών μικρών παιδιών από την Αγία Βαρβάρα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο την ώρα που πήγαινε στο μεροκάματο… Το δυστύχημα είχε σημειωθεί λίγα λεπτά πριν από τις 7 το πρωί Κυριακής της 10ης Νοεμβρίου, τη στιγμή που η οδηγός ενός επιβατικού αυτοκινήτου διερχόταν τη Σταυρακιανή Καμάρα, στο δρόμο Ηρακλείου-Αγίας Γαλήνης, στο ύψος της διακλάδωσης των Δαφνών.

 

 

Η 35χρονη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της τη στιγμή που διερχόταν από τη Σταυρακιανή Καμάρα, ελάχιστα μέτρα πριν τη διασταύρωση για Δαφνές. Το όχημα, με κατεύθυνση προς Ηράκλειο, έφυγε αριστερά του δρόμου και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Δίχως ίχνος φρεναρίσματος, βρέθηκε στην άλλη άκρη του δρόμου και προσέκρουσε στο κράσπεδο. Ακολούθως κι ενώ βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου συνεχίστηκε η «τρελή πορεία» και το όχημα κατέληξε λίγα μέτρα παρακάτω, σε πρατήριο υγρών καυσίμων, για να ανατραπεί πέφτοντας πάνω στις αντλίες του βενζινάδικου και σε τοιχίο. Για τον απεγκλωβισμό της οδηγού είχε επέμβει η Πυροσβεστική.

 

 

 

Της Ιωάννας Βλαχάκη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook