Κρήτη | Μπλόκαρε το σύστημα με τις χιλιάδες ευχές | Την τιμητική τους είχαν πάλι οι μαντινάδες

κρήτη-μπλόκαρε-το-σύστημα-με-τις-χιλιά-117547

first_sms_sendΈνα φαινόμενο που παρατηρείται συχνά κατά τις γιορτινές ημέρες σημειώθηκε ξανά λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου και στην Κρήτη.

Αρκετοί ήταν οι Κρητικοί κυρίως σε Ηράκλειο και Χανιά, που εξέφρασαν τα παράπονά τους για το γεγονός ότι για πάνω από 20 λεπτά δεν είχαν σήμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Αιτία για άλλη μια φορά, ο υπέρογκος αριθμός γραπτών μηνυμάτων και κλήσεων, που προσπαθούσαν όλοι εκείνη τη στιγμή ταυτόχρονα να ανταλλάξουν με τα δικά τους πρόσωπα τα οποία βρίσκονται μακρυά.

Ευτυχώς το πρόβλημα όμως, όπως αποδείχθηκε ήταν παροδικό και η δυσφορία μετατράπηκε σε χαρά λίγο μετά τις 12:30, όταν οι περισσότεροι «έβγαλαν» γραμμή ή έλαβαν αναφορά παράδοσης του μηνύματός τους.

Την τιμητική τους πάντως είχαν και φέτος οι μαντινάδες τις οποίες φαίνεται ότι προτίμησε η πλειοψηφία των Κρητικών. Εμπνευσμένες, συναισθηματικές, καυστικές ή και αστείες, ξεκίνησαν να ανταλλάσσονται κατά χιλιάδες, μεταξύ φίλων, συγγενών και συνεργατών και να… κυριαρχούν έναντι ενός απλού «Χρόνια Πολλά» ή «Καλή Χρονιά».

 

Πηγή: creteplus

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook