Κρήτη | Κάγκελα και διμοιρίες για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

κρήτη-κάγκελα-και-διμοιρίες-για-την-πα-42694

ParelasiΤην ίδια ώρα που οι αστυνομικοί υπάλληλοι αλλά και οι αξιωματικοί του Σώματος βλέπουν τους μισθούς τους να βουλιάζουν, καλούνται να σταθούν απέναντι από αγανακτισμένους και κουρασμένους από τα χαράτσια και τους φόρους πολίτες.

Έτσι και σε αυτή την παρέλαση η Ελληνική πολιτεία θα στήσει απέναντι από τους πολίτες εκτός από τα κάγκελα – που δε θα επιτρέπουν στον κόσμο να προσεγγίσει τους πολιτικούς – ξανά διμοιρίες προκειμένου να διασφαλίσει ότι στις εξέδρες των επισήμων θα μπορέσουν να ανέβουν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης.

Σε ολόκληρη την Κρήτη η Ελληνική Αστυνομία φαίνεται ότι προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους αλλά παράλληλα να διασφαλίσει ότι η παρέλαση θα γίνει κανονικά και οι εκπρόσωποι της πολιτείας θα σταθούν μπροστά, στην εξέδρα των επισήμων. Και στους τέσσερις νομούς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν γίνει συσκέψεις με επικεφαλής αστυνομικούς διευθυντές προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι δυνάμεις θα διατεθούν και πως θα δράσουν επιχειρησιακά σε περίπτωση ανάγκης.

Άνδρες των αστυνομικών τμημάτων αλλά και διμοιρίες, ΤΑΕ, ειδικές ομάδες, και βέβαια η τροχαία θα είναι στα μέτρα αυτά που θα αναπτυχθούν κατά μήκος των παρελάσεων ενώ με τη βοήθεια των κάγκελων που θα χρησιμοποιηθούν και αυτή τη φορά, όπως λένε οι πληροφορίες, ο κόσμος θα περιοριστεί και δε θα μπορεί να προσεγγίσει σε κάποια σημεία. Τα κάγκελα αυτά η ΕΛΑΣ φροντίζει και τα προμηθεύεται αφού δεν είναι σε θέση να διαθέτει τέτοια μεγάλη ποσότητα στις δικές της αποθήκες σε επίπεδο Κρήτης.

Στις μεγάλες πόλεις της Κρήτης τα μέτρα θα αναπτυχθούν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ενώ όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις και στους τέσσερις νομούς θα βρίσκονται εκείνη τη μέρα στο δρόμο. Παράλληλα κινητικότητα καταγράφεται ειδικότερα στο νομό Λασιθίου όπου τα πνεύματα είναι οξυμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα με το σχέδιο Αθηνά και την αποψίλωση των υπηρεσιών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και στους άλλους νομούς υπάρχουν φορείς που σχεδιάζουν να κατέβουν συντονισμένα σε διαδήλωση χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να είναι τίποτα αποσαφηνισμένο και ξεκάθαρο.

Πηγή: prismanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook