Κρήτη| Δανειολήπτρια καλείται να καλύψει ακόμα και τα έξοδα για το εξώδικο!

κρήτη-δανειολήπτρια-καλείται-να-καλύ-29315

EXODIKOΆνευ προηγουμένου είναι πρόσφατη απαίτηση τράπεζας από δανειολήπτρια. Συγκεκριμένα, τράπεζα όχι μόνο έστειλε εξώδικο στην ηλικιωμένη δανειολήπτρια αλλά απαίτησε και 48 ευρώ για τα έξοδα του δικαστικού επιμελητή! Μάλιστα, η τράπεζα διεκδίκησε τα χρήματα, λέγοντας ότι δεν παραλαμβάνει χρήματα για το χρέος της δανειολήπτριας, αν δεν προπληρωθεί η αιτούμενη δαπάνη για το δικαστικό κλητήρα.

Η ηλικιωμένη δανειολήπτρια προσέφυγε στην Ένωση Καταναλωτών, ενημερώνοντας ότι ενώ έχει ενταχθεί για ρύθμιση του χρέους στο Ν.3869/2010 (ν.Κατσέλη) και έχει προσδιοριστεί ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης στο Ειρηνοδικείο του Ρεθύμνου για το έτος 2017 και ενώ η δανειολήπτρια παρά την οικονομική της αδυναμία καταθέτει δόση έναντι του χρέους της, με αυτή την πολιτική η Τράπεζα την αποτρέπει… δε δέχτηκε την καταβολή χρημάτων για το χρέος της, αλλά απαιτούσε την άμεση καταβολή των 48 ευρώ.

Η Ένωση Καταναλωτών καταγγέλλει την πρακτική της τράπεζας και καλεί τους δανειολήπτες να μην υποκύπτουν σε μη νόμιμες απαιτήσεις.

 

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
    στο Google News και στο Facebook