Κρήτη | Βούλγαροι ρήμαξαν τους χοχλιούς | Στα πράσα με 4 τσουβάλια!

κρήτη-βούλγαροι-ρήμαξαν-τους-χοχλιού-117076

xoxlioiΤέσσερα σακιά χοχλιοί ήταν η αιτία για να καταλήξουν με χειροπέδες πέντε Βούλγαροι … χοχλιδοθήρες που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μετά από κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής χτες το μεσημέρι.

Οι 5 … δράστες βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους τέσσερα μεγάλα τσουβάλια και τρεις κουβάδες γεμάτους με χοχλιούς, και μάλιστα σε μια περίοδο που ως γνωστό, είναι απαγορευτική η περισυλλογή τους, δεδομένου ότι είναι σε φάση αναπαραγωγής.

Οι πέντε αλλοδαποί, εντοπίστηκαν από τους κ.κ. Βαγγέλη Μαρνελάκη, Γιάννη Χατζηνικολάκη και Ευάγγελο Μπεσλίκα, να κινούνται στην τοποθεσία Προφήτης Ηλίας του οικισμού Ανωπόλεως, φορτωμένοι με τα γεμάτα με χοχλιούς, τσουβάλια, και κάλεσαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα συνέβαλαν στην σύλληψή τους, αφού μέχρι να μεταβούν στην περιοχή οι αστυνομικοί, τους εγκλώβισαν και δεν τους επέτρεψαν να διαφύγουν από την περιοχή. Στο μεταξύ, έφτασαν στο σημείο και οι άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι τους έβαλαν χειροπέδες, τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και κατάσχεσαν τα σακιά με τα σαλιγκάρια.

Πηγή: cretalive

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook