Κρήτη | Αλλάζει ο καιρός | Συννεφιά και βροχές

κρήτη-αλλάζει-ο-καιρός-συννεφιά-και-β-66960

kairos13Παροδικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών, κυρίως, στα δυτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. Τις πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: meteo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook