Κρήτη | Έκλεισε η ΕVIMA Ασφαλιστική

κρήτη-έκλεισε-η-εvima-ασφαλιστική-29949

carΕπί «ξύλου κρεμάμενοι» βρίσκονται χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και στην Κρήτη που είχαν ασφαλιστεί στην εταιρεία Evima μετά την ανακοίνωση πως ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της από την Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία,  στην Κρήτη είχε αυξήσει σημαντικά την παρουσία της στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Πέραν των κεντρικών γραφείων της Evima στην Κρήτη, πολλά ασφαλιστικά πρακτορεία ασφάλιζαν πελάτες τους στην συγκεκριμένη εταιρεία και τώρα έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.

Σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με την συγκεκριμένη εταιρεία παραμένουν σε ισχύ για έναν  μήνα.

Στη συνέχεια ξεκινά η ταλαιπωρία τους καθώς θα πρέπει να ασφαλιστούν αλλού. Σε ότι αφορά στα χρήματα που έχουν ήδη πληρώσει για τα συμβόλαιά τους, υπο κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να μην τα χάσουν, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν, είτε με την εταιρεία, είτε με τον ασφαλιστή τους.

Λέγεται μάλιστα ότι το πρωί από τη διεύθυνση της εταιρείας στο Σύνταγμα μεταφέρονταν μαύρες σακούλες με στοιχεία καθώς ο εκκαθαριστής δεν είχε φθάσει ακόμη να σφραγίσει τα γραφεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook