Κουβέλης: Παρών και ναι …

κουβέλης-παρών-και-ναι-5747

Καλώντας τους βουλευτές να ψηφίσουν «παρών» στα μέτρα και «ναι» στον Προϋπολογισμό έκλεισε την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε πως: «Είχαμε καταστήσει με απόλυτα σαφή ειλικρίνεια ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τα εργασιακά και αυτό το ήξεραν όλοι. Η θέση μας παραμένει αμετακίνητη».

Αναφερόμενος στο θέμα της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, τόνισε πως: «Σεβόμαστε τη συμμετοχή μας στην κυβέρνηση και βάζουμε στην άκρη το πρόσκαιρο κομματικό συμφέρον. Δεν θέλουμε να ρηγματωθεί η κυβέρνηση με ότι συνεπάγεται για τον κοινό μας στόχο. Η στάση ευθύνης παραμένει ουσιαστικό μας στοιχείο. Σε αυτό το δρόμο σας καλώ να βαδίσουμε με σταθερότητα και αποφασιστικότητα».

Σε ότι αοφρά στον Προϋπολογισμού ο κ. Κουβελής είπε πως: «H θέση της ΔΗΜΑΡ έναντι του Προϋπολογισμού πρέπει να καθορισθεί και με πολιτικά κριτήρια. Δηλαδή να συνυπολογισθούν αφενός τα στοιχεία του Προϋπολογισμού και αφετέρου η αναγκαιότητα να υπάρχουν προϋποθέσεις σταθερής κυβερνητικής διαχείρισης μέσα σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες».

 

Πηγή:  iefimerida.gr

One thought on “Κουβέλης: Παρών και ναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook