Κοπή πίτας στα πλοία της ΑΝΕΚ LINES από Κρητικούς συλλόγους

κοπή-πίτας-στα-πλοία-της-ανεκ-lines-από-κρητ-27072

kopiΤην καθιερωμένη κοπή της πίτας τους, πραγματοποίησαν πρόσφατα στα πλοία της «ΑΝΕΚ LINES» πολλά Κρητικά Σωματεία.

Στις 13 του μήνα στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της εταιρείας έκοψε την πίτα της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων, παρουσία των Κρητικών Σωματείων του Συλλόγου, αλλά και εκπροσώπων από τους μεγαλύτερους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Ελλάδας, όπως των Ποντίων, των Μακεδόνων, των Ηπειρωτών, των Ιόνιων Νήσων, των Δωδεκανήσων.

Παράλληλα και η Παγκρητική Ένωση, πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της στις 20 Ιανουαρίου στο πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ.

katsanevakisΣτην εκδήλωση το παρών έδωσαν δεκάδες Κρητικά Σωματεία της Αττικής, Εκκλησιαστικές, Πολιτικές και Λιμενικές Αρχές.

Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΑΝΕΚ LINES» κ. Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και τόνισε τους ιδιαίτερους δεσμούς που ενώνουν την «ΑΝΕΚ LINES» με την Κρήτη και τους απανταχού Κρήτες.

KritikakiaΟι εκατοντάδες προσκεκλημένοι των Κρητικών συλλόγων συναντήθηκαν για δύο Κυριακές στα πλοία της ΑΝΕΚ, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά,

xoroiδιασκέδασαν με γνωστά κρητικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα και απόλαυσαν πλούσια κεράσματα, πάντα με τη γνωστή Κρητική φιλοξενία και την ευγένεια των πληρωμάτων της «ΑΝΕΚ LINES».  Αξίζει να σημειωθεί πως, οι εκδηλώσεις έγιναν στον Πειραιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook