Κομπλέ ο Πλατανιάς | Αύριο με Αστέρα στα Περβόλια

κομπλέ-ο-πλατανιάς-αύριο-με-αστέρα-στα-15387

platanias proponisi 2Η προετοιμασία του Πλατανιά για το ματς με τον Αστέρα ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο (26/1) με πρωινή προπόνηση που θα είναι χαλαρής μορφής και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Περιβολίων. Μαζί με τον Στόλερ, ο Άγγελος Αναστασιάδης υπολογίζει σε 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Φαμπιάν Στόλερ συνήλθε μετά την περιπέτεια της υγείας του από τη γαστρεντερίτιδα που είχε υποστεί, συμμετέχοντας κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής (25/1), προτελευταία πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, για το αν ο Ελβετός θα βρίσκεται στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη, αυτό δεν μπορεί να γραφτεί 100% με σιγουριά, καθώς ενδέχεται λόγω του ότι ταλαιπωρήθηκε ο οργανισμός του να μην τον χρησιμοποιήσει. Πάντως, πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Επίσης ο  Μαρσέλο Λαμπάρθε δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης κρίνει ότι δεν βρίσκεται σε βαθμό ετοιμότητας έτσι ώστε να μπορέσει να βοηθήσει.

Ούτως ή άλλως ωστόσο, ο βραζιλιάνος ο οποίος κατάφερε να πείσει τον Μακεδόνα τεχνικό ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Πλατανιά, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

 

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook