Κοίτα ποιος «έκλεψε» τη Μόνικα! | Η απίστευτη ζωή του Ρώσου μεγιστάνα

κοίτα-ποιος-έκλεψε-τη-μόνικα-η-απίσ-91651

ªËÁ¶¢Ä¹°ª¸ ˦ÃËÄ¡¹ºÃË ªË»µÃˤ¹ÃË

Ο Τελμάν Ισμαΐλοφ είναι, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στη Μόνικα Μπελούτσι και τον Βενσάν Κασέλ. Πρόκειται για έναν Ρώσο μεγιστάνα, γνωστό για την αδυναμία που τρέφει στις όμορφες γυναίκες και ιδιαίτερα στις καλλονές που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο αζερικής καταγωγής ολιγάρχης με περιουσία την οποία το περιοδικό Forbes εκτιμάει στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο για τις εξτραβαγκάντζες του. Κάποτε πέταξε στη Νίκαια για ένα πάρτι με επιχρυσωμένο αεροπλάνο.Έχει μία συλλογή από 2.000 πανάκριβα και σπάνια ρολόγια, μια συλλογή από πανάκριβα αμάξια και πλήρωσε την Τζένιφερ Λόπεζ 1,4 εκατ. δολάρια για να του τραγουδήσει «Τα χρόνια πολλά».

mon2

Έχτισε στην Τουρκία ένα ξενοδοχείο ξοδεύοντας 1,5 δισ. δολάρια για να μεταφέρει, μεταξύ άλλων, στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, 8.800 τόνους άμμο από την Αίγυπτο, να χτίσει μια πισίνα όπου χωρούν 1.000 κολυμβητές και να έχει αυθεντικές γόνδολες για να μεταφέρουν τους ενοίκους εντός του ξενοδοχείου.

Ο Ισμαΐλοφ και η Ιταλίδα σταρ γνωρίστηκαν το 2009, όταν η Μπελούτσι ήταν μεταξύ των λαμπρών καλεσμένων του Ισμαΐλοφ για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου «Mardan Palace» στην Αττάλεια. Λέγεται πως αναπτύχθηκε κάτι περισσότερο από φιλία μεταξύ τους και μόλις έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον Βενσάν Κασέλ, φούντωσαν οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι – φήμες που ούτε επιβεβαιώνονται, ούτε διαψεύδονται μέχρι στιγμής.

Ο Τελμάν Μαρντάν Ογκλού Ισμαΐλοφ δεν ήταν πλούσιος. Γεννήθηκε στο Μπακού το 1956 και ήταν το δέκατο παιδί από τα δώδεκα της οικογένειας του Μαρντάν και της Περί Ισμαΐλοφ, ορεινοί Εβραίοι (οι Εβραίοι από την περιοχή του Καυκάσου). Ο Μαρντάν ήταν παπουτσής, αργότερα όμως άρχισε να ασχολείται με την κλωστοϋφαντουργία.

mon3

Ο Τελμάν άρχισε να βοηθάει τον πατέρα του από τα δεκατέσσερά του χρόνια, μετά σπουδάζει οικονομικά στο Ινστιτούτο Εθνικής Οικονομίας του Αζερμπαϊτζάν και μόλις μ’ έναν χρόνο σπουδών κατάφερε να γίνει διευθυντής καταστήματος. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, υπηρέτησε στον στρατό και στη συνέχεια μετακόμισε στη Μόσχα, όπου και τις συνέχισε.

Παντρεύτηκε, απέκτησε δύο γιους και αφού για ένα διάστημα εργαζόταν μεταξύ Μπακού και Μόσχας, εγκαταστάθηκε τελικά στη ρωσική πρωτεύουσα το 1985 όπου άρχισε να ασχολείται με τις εισαγωγές – εξαγωγές. Το 1989 ίδρυσε την εταιρεία AST και γνώρισε τον Γιούρι Λουζκόφ, τον μετέπειτα δήμαρχο Μόσχας (από το 1992 μέχρι το 2010), ο οποίος ήταν τότε υπεύθυνος του δήμου για τον εμπορικό τομέα.

Τον βοήθησε να ιδρύσει την αγορά Τσερκιζόφσκι -τη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης-, όπου την περίοδο της ακμής της, εργάζονταν 100.000 άνθρωποι, κυρίως Ασιάτες μετανάστες. Στο μεταξύ η AST μεγάλωνε συνεχώς και περιελάμβανε εργοστάσια, εστιατόρια, καφετέριες, ταξί και κατασκευαστικές εταιρείες.

Τα εγκαίνια της χλιδής

Τον Μάιο του 2009 γίνονται τα λαμπερά εγκαίνια του «Mardan Palace» παρουσία σταρ όπως οι Μαράια Κάρεϊ, Σάρον Στόουν, Ρίτσαρντ Γκιρ, Πάρις Χίλτον, Τομ Τζόουνς και Μόνικα Μπελούτσι. Οι Κάρεϊ και Τζόουνς τραγούδησαν με αμοιβή 870.000 ευρώ ο καθένας, ενώ ο Ισμαΐλοφ χρησιμοποίησε το ιδιωτικό του τζετ προκειμένου να μεταφερθούν στο ξενοδοχείο 11 κιλά χαβιάρι Μπελούγκα.

mon4

Εκείνη τη βραδιά, διασκέδασε, χορεύοντας μέχρι πρωίας, λουσμένος από 100δόλαρα που έπεφταν από το ταβάνι. Λίγο αργότερα, έκανε αίτηση να του χορηγηθεί τουρκική υπηκοότητα και υποσχόταν να χτίσει ένα ακόμα μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη χώρα.

Ολα αυτά ουδόλως ευχαρίστησαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος εξάλλου δεν φημίζεται για την αγάπη του προς τους… ολιγάρχες, και τον Ιούνιο οι ρωσικές αρχές ανακάλυψαν εκατοντάδες επικίνδυνα προϊόντα στην Τσερκιζόφσκι όπως και 6.000 κοντέινερ που περιείχαν λαθραία προϊόντα αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο ίδιος τότε δήλωσε πως απλώς ήταν ο ιδιοκτήτης της αγοράς κι όχι των προϊόντων της και τον Ιούλιο η αγορά έκλεισε οριστικά.

mon5

Ο Ισμαΐλοφ εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Τουρκία, ωστόσο, το 2010 με τον γιο του Σαρχάν επέστρεψαν στην Τσετσενία με μεγαλεπήβολα σχέδια, μεταξύ των οποίων το χτίσιμο μιας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας. Στο μεταξύ, ο Σαρχάν έγινε αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Τερέκ. Αλλά και ο Τελμάν, όπως άλλωστε κάθε ολιγάρχης που σέβεται τον εαυτό του, αγόρασε μία ποδοσφαιρική ομάδα, την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η ζωή του

Ο Τελμάν Ισμαΐλοφ έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εξαιτίας της αγάπης του για τις σταρ, ωστόσο, η προσωπική του ζωή αποτελεί κατά κάποιο τρόπο μυστήριο. Για παράδειγμα, ενώ φούντωσαν οι φήμες ότι έχει πλέον δεσμό με την Μπελούτσι, κανείς δεν μπορεί να πει αν ζει με τη γυναίκα του ή αν έχουν χωρίσει. Σπανίως πάντως εμφανίζονται μαζί.

mon6

Εξίσου… μυστηριώδης είναι και η νυν επαγγελματική κατάσταση του Ισμαΐλοφ, καθώς έχει πουλήσει τις περισσότερες από τις 31 εταιρείες που ανήκαν στην AST, ακόμα και το αγαπημένο του εστιατόριο «Πράγα» όπου ξεκίνησε την καριέρα του ο Ρώσος ποπ τραγουδιστής, Αβραάμ Ρούσο. Τον Ρούσο ανακάλυψε ο ίδιος ο Ισμαΐλοφ σε ένα μπαρ στην Κύπρο, επένδυσε 2 εκατομμύρια για να προωθήσει την καριέρα του και τελικά τον έκανε σούπερ σταρ. Σήμερα, ο Ρούσο ζει στις ΗΠΑ.

 

Πηγή: ethnos

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook