«Τις Κυριακές κλειστά τα εμπορικά»

τις-κυριακές-κλειστά-τα-εμπορικά-8452

«Κλειστά πρέπει να παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου Χανίων, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, καθώς εορτάζει η πολιούχος της πόλης.»

Αυτό επεσήμανε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου του Νομού, Ιωάννα Μπινιά, μιλώντας σήμερα, στον SUPER FM 89.6, σύμφωνα με την κα. Μπινιά «τα καταστήματα εντός της πόλης των Χανίων, πρέπει να παραμείνουν κλειστά.

Επίσης, και όσα, από τα καταστήματα ανήκουν στο νέο διευρυμένο Δήμο Χανίων, θα είναι κλειστά ανήμερα της εορτής, εκτός από τα καταστήματα της Σούδας.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, αναφέρθηκε και στο φαινόμενο που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάποια από τα εμπορικά καταστήματα, ν’ ανοίγουν τις Κυριακές και τις Αργίες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «το ν’ ανοίγουν τα καταστήματα αργίες και Κυριακές, αποτελεί κόκκινο πανί για τον Σύλλογό μας, βάσει νόμου, μπορεί να επέμβει η αστυνομία, η οποία κλείνει το κατάστημα, ενώ ο ιδιοκτήτης συλλαμβάνεται με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Ωστόσο, όσες φορές και αν απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους φορείς, δεν καταφέραμε να βρούμε μια άκρη με τις αρχές, καθώς η Αστυνομία, μας παραπέμπει στην Δημοτική Αστυνομία και το αντίστροφο. «

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook