Παραταγμένοι στην Εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου σήμερα οι αγρότες | Κανονικά η διέλευση των οχημάτων

παραταγμένοι-στην-εθνική-οδό-χανίων-25806

agrotes xaniaΣε αποκλεισμό της Εθνικής οδού στο πέρα Πλατάνι, θα προχωρήσουν σήμερα στις 11:00 το πρωί,  οι αγρότες του Συλλόγου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Χανίων, διαμαρτυρόμενοι για την φορολογία τόσο στο εισόδημα όσο και στ’ αγροτεμάχια, τις περικοπές, τις συντάξεις του ΟΓΑ και τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων, Σοφοκλής Τσουρουνάκης μιλώντας το πρωί στον SUPER FM 89.6  σημείωσε πως, «να πάνε κανονικά στην δουλειά τους οι άνθρωποι χωρίς να ανησυχούν, καθώς εμείς θα κάνουμε την κινητοποίηση μας, όπως έχουμε προαναγγείλει.

Θα παραταχθούν τα τρακτέρ στην άκρη του δρόμου, ωστόσο δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα, καθώς ο δρόμος θα είναι ανοιχτός».

Σε ότι αφορά τις περαιτέρω κινητοποιήσεις τους, ο κ. Τσουρουνάκης, σημείωσε πως, «εμείς είμαστε αλληλέγγυοι με τους αγρότες της Θεσσαλίας, αφού τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου είναι κοινά.

Σε ότι αφορά τα Χανιά θα συνεδριάσουμε ξανά και θ’ αποφασίσουμε για το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα». 

Παράλληλα, οι αγρότες του  Ηράκλειο θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους, στον κόμβο των Πεζών.

Στο μεταξύ, τα μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «η Ενότητα» δεν θα συμμετέχουν στην αυριανή κινητοποίηση, καθώς έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στον Κλαδισό και μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στις 18 Φεβρουαρίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook