Κλήση στην Εθνική Εφήβων για Σολανάκη, Κουμή

κλήση-στην-εθνική-εφήβων-για-σολανάκη-6997

Στην τελική ευθεία βαδίζει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των Εφήβων, η οποία πριν από τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ της Αυστραλίας (1-9/12) θα πάρει μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο.

Σε αυτή τη διοργάνωση που θα είναι η τελική πρόβα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και θα διεξαχθεί από 15 έως και τις 18 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι, θα πάρουν δύο Χανιώτες πολίστες, ο Μανόλης Σολανάκης και ο Αλέξανδρος Κουμής.

Αμφότεροι, βρίσκονται και πάλι στα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού Σάκη Κεχαγιά, ο οποίος συνολικά υπολογίζει συνολικά σε 15 παίκτες.

Οι δύο πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES καλούνται να βρίσκονται την προσεχή Δευτέρα (12/11) στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου (και ώρα 09:45 το πρωί).

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν στο καμπ προετοιμασίας είναι οι εξής:

Ποταμιάνος, Λουϊζίδης (Βουλιαγμένη), Δερβίσης, Πρέκας, Καλογεράκος (Ολυμπιακός), Αλβέρτης (Πανιώνιος), Χρυσοσπάθης (ΠΑΟΚ), Σολανάκης, Κουμής (Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES), Χατζηγούλας (ΟΥΚ Βόλου), Καζάζης, Φωτόπουλος (Ηλιούπολη), Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Γούβης (Ντούισμπουργκ), Σαλτέρης (Π. Φάληρο).

 

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook