Ηχητικό | Κεμεσίδης: Θα γίνει διαγωνισμός, γιατί εγώ δεν κάνω απευθείας αναθέσεις

ηχητικό-κεμεσίδης-θα-γίνει-διαγωνισμ-17936

kemesidis protopapadakisΧώρο στάθμευσης έξω από το Δημοτικό Σχολείο της Χρυσοπηγής κατασκευάζει ο Δήμος Χανίων, προκειμένου τα παιδιά να προσέρχονται με ασφάλεια στο σχολείο τους, αλλά και οι γονείς να μπορούν να σταθμεύουν τ’ αυτοκίνητά τους.

Όπως είπε μιλώντας το πρωί στον SUPER FM 89.6 ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος , Μανώλης Κεμεσίδης, «το έργο κατασκευάζεται αυτή την χρονική περίοδο που είναι κλειστά τα σχολεία, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση στις εργασίες.

Παράλληλα, το χαντάκι που υπάρχει στην άκρη του δρόμου, θα γίνει πεζοδρόμιο για να μπορούν να περπατούν χωρίς κίνδυνο οι μικροί μαθητές.»

Ερωτηθείς για τον πεζόδρομο της οδού Πόρτου στην Παλιά Πόλη, ο κ. Κεμεσίδης απάντησε πως, «γίνεται η ανάπλαση της Παλιάς Πόλης στο Δυτικό τμήμα.

Σε αυτή την περίπτωση, ο ΟΤΕ ήταν που έσκαψε στην περιοχή και άφησε το έργο, χωρίς να κλείσει τα χαντάκια.

Δεν ευθύνεται για όλα ο Δήμος, θα πρέπει να πάει πρώτα η ΔΕΗ μετά ο ΟΤΕ και μετά να πάει ο εργολάβος να ασφαλτοστρώσει τον δρόμο.»

Σε ότι αφορά τον δρόμο στην Παρηγοριά ο Μανώλης Κεμεσίδης, ανέφερε πως, «έχουν εγκριθεί τα χρήματα, θα γίνει διαγωνισμός, γιατί εγώ δεν κάνω απευθείας αναθέσεις.

Θα κάνω διαγωνισμό με περιορισμένο αριθμό εργολάβων και σε διάστημα δυο μηνών θ’αρχίσουν οι εργασίες.»

Για την ανάπλαση της Πλατείας 1866 ο Αντιδήμαρχος Χανίων, ισχυρίστηκε ότι,«θα γίνει διαγωνισμός για την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων.» 

«Θα μπουν μόνο τέντες, ούτε τζαμαρίες, ούτε τίποτα το λέω από τώρα, προκειμένου να μην πηγαίνει ο καθένας και  κλείνει την Πλατεία.» Τόνισε ο κ. Κεμεσίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook