Καταδικάζει και διαχωρίζει τη θέση της η ΠΕΦΟ Χανίων | «Δεν έχουμε σχέση με τις μολότοφ»

καταδικάζει-και-διαχωρίζει-τη-θέση-τη-54455

Καμία  σχέση δεν έχει η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού Χανίων με τον σύνδεσμο οπαδών, σε εξωτερικό χώρο των γραφείων του οποίου βρέθηκαν οι 26 βόμβες μολότοφ, κροτίδες σπρέι γκράφιτι κ.λ.π.

pefo

Ο Γραμματέας της ΠΕΦΟ Χανίων κ.Αντώνης Σαμιωτάκης, δήλωσε:

«Σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε λέσχη φιλάθλων του Ολυμπιακού στα Χανιά, επιθυμώ να διαχωρίσω και να ξεχωρίσω την θέση της ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ από τον χώρο στον οποίο έγινε ο έλεγχος και που ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχει με την ΠΕΦΟ που βρίσκεται έναντι AKALI HOTEL στην Κισσάμου.

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ εδώ και 3 χρόνια λειτουργεί με νέα πιο κλειστή διοίκηση επιτρέποντας την είσοδο σε συγκεκριμένα άτομα που συμφωνούν και αποδέχονται το πρωτόκολλο επικοινωνίας και συμπεριφοράς (ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ) που έχει θεσπιστεί έτσι ουτως ωστε τα μέλη να απολαμβάνουν το θέαμα μέσα από ένα ομαδικό κλίμα ταύτισης απόψεων και ενός εξευγενισμένου χώρου.

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ δεν είναι ουτε λέσχη ούτε σύνδεσμος οπαδών είναι ένα κοινωφελές αθλητικό σωματείο με κοινωνική και ανθρωπιστική δράση το οποιο λειτουργεί μέσα απο την κοινή μας αγάπη για τον Ολυμπιακό.

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ δεν έχει να μοιράσει τίποτα με κανέναν όμοιο η παρόμοιο χώρο ίδιας η άλλης φίλαθλης προτίμησης και για αυτό τον λόγο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αλλά και δεν αντιμετωπίζεται με καχυποψία από κανέναν!!!

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ διαθέτει από το πρωτοδικείο Πειραιά την έγκριση του ως ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΣΩΜΑΤΙΟ με τεράστιο εκπληρωμένο έργο το οποίο είναι στην διάθεση οποιου επιθυμεί να το διαβάσει.

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ σέβεται την ιδιωτική και δημόσια περιουσία !!

Η ΠΕΦΟ ΧΑΝΙΩΝ υποδέχτηκε με τον απόλυτο σεβασμό 14 ομάδες της SUPER LEAGUE που διέμεναν στο ξενοδοχείο AKALI έναντι των γραφείων της και έγινε αντικείμενο θετικότατων σχολιασμών ακόμα και από τις μεγαλύτερες ομάδες των Αθηνών και της συμπρωτεύουσας κάτι το οποίο χαρήκαμε ιδιαίτερα για τον τόπο μας.

Η ΠΕΦΟ διαθέτει μέλη τα οποία είναι επαγγελματίες,επιχειρηματίες,και οικογενειάρχες με κοινωνική ευθύνη και σεβασμό πρώτα στον εαυτό τους και ακολούθως στο περιβάλλον τους.

Αυτοί είμαστε λοιπόν …

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία,
Με ε εκτίμηση
Ο Γραμματέας

Σαμιωτιάκης Αντώνιος»

 

Πηγή:  neatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook