Κατέθεσε στην αντιτρομοκρατική το τέταρτο άτομο που γλίτωσε από θαύμα

κατέθεσε-στην-αντιτρομοκρατική-το-τέ-106056

dolofonia xaΣύμφωνα με αποκάλυψη του MEGA, ο άνθρωπος – κλειδί που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον αδίστακτο εκτελεστή της διπλής δολοφονίας το βράδυ της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο και δέχθηκε πρώτος τα πυρά του, κατέθεσε χθες στην αντιτρομοκρατική, υπό άκρα μυστικότητα.

Ο νεαρός ηλικίας περίπου 30 ετών περιέγραψε πως σώθηκε μπαίνοντας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι τον πλησίασε ο εκτελεστής πεζός χωρίς να μιλήσει και τον πυροβόλησε δυο φορές με το πιστόλι τύπου Ζάσταβα από απόσταση 10-15 μέτρων.

Ο νεαρός που σώθηκε από θαύμα είπε ότι έσκυψε ενστικτωδώς δεχόμενος τις σφαίρες και ότι αμέσως μετά έτρεξε και μπήκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, σε μια κίνηση που φαίνεται ότι τον έσωσε.

Τόνισε ότι παρέμεινε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής μέχρι να σταματήσουν οι πυροβολισμοί και στη συνέχεια όταν βγήκε από αυτά είδε σωριασμένα στον δρόμο τα τρία άτομα που είχαν δεχθεί τις σφαίρες, όχι όμως και τον εκτελεστή που είχε ήδη φύγει με την μοτοσικλέτα.

Επιπρόσθετα, είπε ότι ο εκτελεστής φορούσε ένα κράνος ανοιχτόχρωμο, ενώ οι αστυνομικοί που είδαν το βίντεο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πιθανότατα φορούσε ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ. Θεωρείται όμως πιθανό αυτό το γίσο που είδανε να ήταν τελικά ακόμη και κράνος.

Σημείωσε ότι δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπο του δράστη γιατί όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα.

Ο νεαρός έδωσε την κατάθεση υπό καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα δυο μέρες μετά το μακελειό καθώς δεν ήταν σε ψυχολογική κατάσταση να μιλήσει νωρίτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook