Κατάληψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης

κατάληψη-στην-αποκεντρωμένη-διοίκησ-8200

Τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στο Ηράκλειο, κατέλαβαν, σήμερα οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, με σκοπό να παρεμποδίσουν την αποστολή λίστας με τα ονόματα των εργαζομένων που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Είκοσι πέντε, είναι συνολικά τ’ άτομα που πρόκειται ν’ αποχωρήσουν από Γενική Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και για το λόγο αυτό, οι υπάλληλοι, εξέδωσαν ψήφισμα στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους του δημόσιου τομέα και των ΟΤΑ σε συνεργασία και συστράτευση για τη δικαίωση των αγώνων μας.

Επίσης, καλούμε το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Δεικτάκη να συμπαρασταθεί έμπρακτα στο δίκαιο αγώνα μας.

Το ξεπούλημα των Δημοσίων υπηρεσιών, είναι υπόθεση όλων μας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, μετά από 25 χρόνια δουλειάς να απαξιώνει την ίδια μας τη ζωή.»

Στο μεταξύ, ο Σταύρος Αρναουτάκης, καλεί σε συνάντηση τους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, και τον Πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων στην Περιφέρεια Κρήτης, σήμερα στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της Περιφέρειας.

Μοναδικό θέμα της συνάντησης, θα είναι η επιχειρούμενη διαθεσιμότητα υπαλλήλων από διάφορες υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook