Κατάληψη στα γραφεία Διοικητικού προσωπικού του ΙΚΑ Χανίων | Τρίμηνες απεργιακές κινητοποιήσεις

κατάληψη-στα-γραφεία-διοικητικού-προ-11799

Υπό κατάληψη τελούν σήμερα τα γραφεία Διοικητικού προσωπικού του ΙΚΑ Χανίων, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ΠΟΣΕ ΙΚΑ.

Όπως ανέφερε μιλώντας το πρωί στο SUPER FM 89.6 ο πρόεδρος των εργαζόμενων ΙΚΑ Δυτικής Κρήτης, Νίκος Καλαντζάκης, “ο λόγος της κινητοποίησής μας, είναι ότι βάσει μιας δικαστικής απόφασης, καλούνται πέντε από τους συναδέλφους μας, ν’ αποχωρήσουν από την υπηρεσία μας, παρά το γεγονός ότι έχουν προσληφθεί μεσω ΑΣΕΠ.

Η δικαστική απόφαση, δικαιώνει κάποιους άλλους, υποψήφιους, οι οποίοι είναι και εκείνοι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ και ακόμα δεν έχουν διοριστεί.

Από την πλευρά μας, είμαστε αλληλέγγυοι και προς τους συναδέλφους μας, που καλούνται ν’ αποχωρήσουν αλλά και προς τους επιτυχόντες καθώς υπάρχει έλλειψη προσωπικού στο ΙΚΑ Χανίων.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε απεργιακή κινητοποίηση για τρεις μήνες. Ούτως η αλλιώς με τα δεδομένα που επικρατούν τώρα, η υπηρεσία πάει για κλείσιμο.”

Σε ερώτηση γιατί οι εργαζόμενοι, δεν έκαναν απεργία όταν επιβάλλονταν φόροι και δυσβάστακτα μέτρα στους επαγγελματίες αλλά και στους πολίτες, ο κ. Καλαντζάκης, απάντησε πως, “ίσως θα έπρεπε να είχαμε κινηθεί νωρίτερα.

Το δέχομαι, όμως τώρα, η απόφαση αυτή, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook