Κασιδιάρης: Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ …

κασιδιάρης-κυκλοφορώ-κι-οπλοφορώ-9285

 «Δεν τα γουστάρουμε τα βουλευτιλίκια, εκμεταλλευόμαστε βέβαια ορισμένα προνόμια των βουλευτών, έχουμε και την οπλοφορία πλέον με άδεια».

Μιλώντας στη συγκέντρωση που έγινε στο γραφείο της Χρυσής Αυγής στα Χανιά, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε πως οι Χρυσαυγίτες οπλοφορούν πλέον με άδεια και πως αν γίνει κάποιο επεισόδιο, μπορούν ως βουλευτές να είναι…»‘άνετοι» στις κινήσεις τους καθώς δεν περνούν αυτόφωρο!

Η ομιλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής επί της οδού Τζανακάκη, ολοκληρώθηκε παρουσία συγκεντρωμένου κόσμου, μπροστά από τα γραφεία της οργάνωσης ενώ την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη αντισυγκέντρωση από φορείς και συλλογικότητες στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από νωρίς ήταν επί ποδός προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια.

Η αστυνομία, όπως γράφει το flashnews.gr, είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία οχημάτων σε ολόκληρη την οδό Τζανακάκη, απο το ύψος του Δημοτικού Κήπου, μέχρι το τέλος της στην Δημοτική Αγορά, ενώ είχαν κλείσει και όλοι οι κάθετοι δρόμοι κατά μήκος της οδού Τζανακάκη.

Λίγο πριν τις 5:30 το απόγευμα ξεκίνησαν, με πρώτο ομιλητή τον κ. Παππά, οι ομιλίες προς τους συγκεντρωμένους επί της οδού Τζανακάκη, και συνεχίστηκαν με τις ομιλίες των κ. Κώστα Μπαρμπαρούση, κ Ηλία Κασιδιάρη και Νίκο Μίχο.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν για άλλη μια φορά δηλώσεις του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος κατά την έναρξη της ομιλίας του ανέφερε: «Δεν τα γουστάρουμε τα βουλευτιλίκια, εκμεταλλευόμαστε βέβαια ορισμένα προνόμια των βουλευτών, έχουμε και την οπλοφορία πλέον με άδεια».

Στις 4 το απόγευμα φορείς και συλλογικότητες των Χανίων ξεκίνησαν αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την συγκέντρωση της Xρυσής Αυγής .

Το γεγονός αυτό, λόγω και των επεισοδίων που συνέβησαν σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, έθεσε σε συναγερμό τις αστυνομικές δυνάμεις. Μια κλούβα της Αστυνομίας έκλεισε την οδό Τζανακάκη, χωρίζοντας τους διαδηλωτές, που φώναζαν διαρκώς συνθήματα κατά του φασισμού, από τους συγκεντρωμένους επί της οδού Τζανακάκη που βρίσκονται εκεί για την ομιλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η κυκλοφορία σε όλες τις οδούς είχε αποκατασταθεί πλήρως.

Στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, όπου πραγματοποιήθηκε η αντισυγκέντρωση από φορείς και συλλογικότητες των Χανίων, είχε στηθεί μικροφωνική ενώ καθόλη τη διάρκεια ακούγονταν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.

Στο Ηράκλειο, η αντίστοιχη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιηθεί, αύριο  Κυριακή στις 12 το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook