Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Χανίων | 91 μετάλλια το 2012 | Συγχαρητήρια…

κανόε-καγιάκ-του-ν-ο-χανίων-91-μετάλλια-τ-27797

omadiki-pane-pro-ta-anap Με την κατάκτηση για μία ακόμα χρονιά του πρωταθλήματος Ελλάδας Ανάπτυξης και με συγκομιδή 91 μεταλλίων μέσα στο 2012 το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων δείχνει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία της χώρας.

Το κυριότερο είναι ότι διαθέτει ισχυρά «θεμέλια» και τα εχέγγυα για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο άμεσο μέλλον.

Το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια αθλητικού έργου.

Μέσα από σωστή και συστηματική δουλειά το τμήμα έχει καταφέρει να βρίσκεται μέσα στα πρώτα τρία σωματεία στην Ελλάδα.

H συνολική παρουσία του τμήματος σε πανελλήνιο επίπεδο παρουσιάζεται στην διπλανή σελίδα, με πιο σημαντικές διακρίσεις την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κανόε Καγιάκ Σπριντ το 2010 και την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ Σπριντ τα έτη 2005, 2007, 2009, 2011 και 2012.

kanoe-kagiak-krisi-agwnes-600Με το άθλημα του Κανόε Καγιάκ έχουν ασχοληθεί περίπου στους 500 – 600 αθλητές-αθλήτριες από τους οποίους, περίπου 300 έχουν ασχοληθεί με τον αγωνιστικό αθλητισμό και έχουν φέρει όλα τα παραπάνω αποτελέσματα.

Το 2012, το τμήμα συμμετείχε σε 9 αγωνιστικές δραστηριότητες (Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Διασυλλογικούς αγώνες, προκρίσεις για εθνική ομάδα, συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες κ.λπ.) σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΝΟΧ-Κανόε-ΚαγιάκO Ναυτικός Όμιλος Χανιών ήταν 1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ Σπριντ κατακτώντας 12 μετάλλια (3 χρυσά, 5 ασημένια, 4 χάλκινα) και 5ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σπριντ κατακτώντας 9 μετάλλια (3 χρυσά, 4 ασημένια, 2 χάλκινα).

Η συνολική συγκομιδή μεταλλίων σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες ήταν 91 μετάλλια (24 χρυσά, 34 ασημένια, 33 χάλκινα).

Επίσης το 2012 αποτελεί σημείο αναφοράς για το τμήμα, αφού μετά από τη συνεργασία του ομίλου με τα SPECIAL OLYMPICS εντάξαμε το άθλημα του Κανόε Καγιάκ για άτομα με ιδιαιτερότητες δίδοντάς τους τη δυνατότητα να ασχοληθούν με ένα νέο άθλημα.

Κατά την αγωνιστική περίοδο του 2012 οι αθλητές των SPECIAL OLYMPICS συμμετείχαν σε Πανελλήνιους Αγώνες Κανόε Καγιάκ Σπριντ στην Αθήνα, καθώς και στους 14ους Διεθνείς «Κορίσσιους» Διασυλλογικούς Αγώνες Κανόε Καγιάκ Σπριντ στην Λίμνη του Κουρνά.omadiki-panelinio-prota-2

 

Κατά την παραπάνω αγωνιστική τους δραστηριότητα οι αθλητές -αθλήτριες κατέκτησαν συνολικά 15 μετάλλια (6 χρυσά, 4 ασημένια, 4 χάλκινα).

Kινητήριος δύναμη για την επίτευξη όλων των παραπάνω, είναι ο Επίσημος Χορηγός του τμήματος, η μεγάλη και ασφαλέστερη Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES η οποία πάντα διευκολύνει τους αθλητές-αθλήτριες του Κανόε-Καγιάκ στις μετακινήσεις τους.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook