Κανένα φρούτο από την Κρήτη στα κρητικά σχολεία! Επιλεκτική η προώθηση των προϊόντων!

κανένα-φρούτο-από-την-κρήτη-στα-κρητικ-40019

ΦΡΟΥΤΑΕπιλεκτικά εκφραζόμενη τελικά η πρωτοβουλία των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Παιδείας! 

Σε σχέδιο προώθησης συγκεκριμένων αγροτικών περιοχών της χώρας και όχι της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός,

H διανομή κουτιών γεμάτα φρούτα (αχλάδια, πορτοκάλια, ροδάκινα κ.ά.) σε μαθητές δημοτικών σχολείων και της Κρήτης έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, μέσα στο κουτί δεν υπάρχει κανένα φρούτο που να προέρχεται από την Κρήτη!

Όλα τα προϊόντα προέρχονται από μία και μόνο περιοχή της Βορείου Ελλάδας. Πρόκειται για τη Βέροια, όπου φαίνεται ότι οι παραγωγοί της κατάφεραν να κερδίσουν το σχετικό διαγωνισμό. Συμπτωματικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθ. Τσαυτάρης, κατάγεται από κοντινή περιοχή της ανατολικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα από το νομό Δράμας.

Πηγή: neakriti

2 thoughts on “Κανένα φρούτο από την Κρήτη στα κρητικά σχολεία! Επιλεκτική η προώθηση των προϊόντων!

  1. Εφόσον αληθεύει η είδηση ότι η διανομή φρούτων σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Κρήτης, από την πρωτοβουλία των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Παιδείας, δεν συμπεριλαμβάνουν τα χειμερινά χανιώτικα πορτοκάλια, αυτό δεν είναι παρά άλλη μια απόδειξη ότι τις τύχες μας τις διαχειρίζονται δύο ειδών άνθρωποι: ηλίθιοι και διεφθαρμένοι. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιοι είναι οι ισχυρότεροι…

  2. Με μιαν ενσταση. Τα φρουτα ειναι αποτελεσμα διαγωνισμου. Αν καποιοι αλλοι κερδισαν το διαγωνισμο, τι να κανουμε δηλαδη. Επισης η Βεροια δεν ειναι «απο εκει κοντα» με την Δραμα. Τριτον, συγχαρητηρια για την σκεψη και την πρωτοβουλια των αρμοδιων. Τεταρτον, η Κρητη εχει και αλλα πραγματα να κερδισει, η Β.Ελλας στεναζει οικονομικα και ο τοπικισμος εδω δεν χωρει. Θα ηθελα πραγματικα να εβλεπα τους ορους του διαγωνισμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook