Καμμένος: Οι δυνάμεις του Μνημονίου πασχίζουν να βρουν βουλευτές

καμμένος-οι-δυνάμεις-του-μνημονίου-πα-13616

«Κάποιοι επιθυμούσαν να αλλάξουν τη φυσιογνωμία του κινήματος και να το μετατρέψουν σε κεντροδεξιό κόμμα», δήλωσε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε ότι το θέμα που προκύπτει είναι πολιτικό.

Νέες αιχμηρές δηλώσεις για τις καταγγελίες και τις αποχωρήσεις στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε σήμερα ο πρόεδρος του κινήματος, Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι «οι δυνάμεις του Μνημονίου πασχίζουν να βρουν βουλευτές».

«Κάποιοι επιθυμούσαν να αλλάξουν τη φυσιογνωμία του κινήματος και να το μετατρέψουν σε κεντροδεξιό κόμμα», δήλωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι το θέμα που προκύπτει είναι πολιτικό, ενώ ερωτηθείς «αν είναι στημένο το σκηνικό» απάντησε ότι «θα το δείξουν οι επόμενες ώρες».

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες του κ. Μανώλη για το non paper του Μαΐου που έφθασε στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, έκανε λόγο για «παραμύθια», επανέλαβε ότι δεν εδόθη από τον ίδιο, καθώς και ότι δεν επρόκειτο να μπει ποτέ σε μια κυβέρνηση που θα αποδεχόταν το μνημόνιο.

Ακόμη, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως το κίνημα δήλωσε από την πρώτη στιγμή ότι δεν παίρνει ιδεολογική ταυτότητα και ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ανοικτοί σε συνεργασία με την Αριστερά, το κέντρο και όσους πολίτες συμφωνούν με τις θέσεις τους.

Κληθείς να σχολιάσει τα περί ενδεχόμενης συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι προεκλογικά υπήρχε συμφωνία σε ό,τι αφορά την καταγγελία του Μνημονίου, ωστόσο, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει θέση. Τόνισε ακόμη ότι προϋπόθεση για οποιαδήποτε πιθανή συνεργασία είναι τα εθνικά θέματα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε τέλος ότι εάν βουλευτές δεν έχουν ψηφίσει το μνημόνιο και ζητήσουν να μπουν στην ΚΟ του κινήματος είναι ευπρόσδεκτοι, ενώ για τον κ. Νικολόπουλο δήλωσε ότι δεν μπορεί να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα γιατί έχει ψηφίσει το Μνημόνιο, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κίνημα του κ. Νικολόπουλου.

Χρ. Ζώης: Δεν συνομιλώ με το χάος

Εν τω μεταξύ, βολές κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκτόξευσε σήμερα ο κ. Χρήστος Ζώης, ο οποίος παραιτήθηκε χθες από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος.

«Mε το χάος δεν μπορώ να συνομιλήσω», τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και υποστήριξε ότι η τοποθέτηση του κ. Καμμένου περί «δολαριοποίησης της οικονομίας» ισοδυναμεί με έξοδο της χώρας από την ΕΕ.

Νωρίτερα, πάντως, ο κ. Καμμένος δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ότι δεν προτείνεται η έξοδος από το ευρώ αλλά να να τιτλοποιηθούν σε δολάρια τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Εξέφρασε παράλληλα την έκπληξή του για την παραίτηση του κ. Ζώη και επισήμανε ότι παραιτήθηκε από εκπρόσωπος αλλά δεν έχει φύγει από το κίνημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook