Και δεύτερος Χανιώτης γιατρός στη τσιμπίδα του ΣΔΟΕ! Συνεχίζονται οι έλεγχοι

και-δεύτερος-χανιώτης-γιατρός-στη-τσι-103809

giatros sdoe

Δεύτερος Χανιώτης γιατρός στη τσιμπίδα του ΣΔΟΕ!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zarpa.gr, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ μετά την πρώτη περίπτωση (δείτε εδώ) όπου γιατρός διαπιστώθηκε πως απέκρυπτε τεράστιο μέρος των εισοδημάτων του παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες μέσω τουριστικών πρακτορείων σε τουρίστες από Σουηδία, Δανία, Γερμανία και Ολλανδία, αλλά και άλλες χώρες, εντόπισαν και νέα ανάλογη περίπτωση.

Και σε αυτή την περίπτωση ο Χανιώτης γιατρός με τον ίδιο σχεδόν τρόπο κατάφερνε να εμφανίζει μόνο ένα μέρος των εισοδημάτων του στην εφορία, ενώ ένα άλλο μεγάλο μέρος το οποίο εισέπραττε από τις καταβολές ξένων ασφαλιστικών εταιρειών για παροχή υπηρεσιών υγείας σε αλλοδαπούς επισκέπτες, σε λογαριασμού του στο εξωτερικό, παρέμενε ουσιαστικά κρυφό, άρα αφορολόγητο.

Και το δεύτερο περιστατικό που εντόπισαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, αφορά σε γιατρό ο οποίος δραστηριοποιούνταν σε περιοχή των Χανίων, με μεγάλη τουριστική κίνηση.

Σημειώνεται πως οι παραβάσεις που έχουν διαπιστώσει οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ  ξεπερνούν τις χίλιες ενώ όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το zarpa.gr το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στο δεύτερο παραβάτη γιατρό θα είναι εξαψήφιο.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook