Και Τετέι και Τάτος; | Μεγάλες στιγμές για τον Πλατανιά

και-τετέι-και-τάτος-μεγάλες-στιγμές-γ-18545

tetei2Για «προφορική συμφωνία με τον Πλατανιά για την παραχώρηση του Τετέι» κάνει λόγο η επίσημη ιστοσελίδα του Φωκικού (fokikos.gr).

Ως εκ τούτου, είναι απλά θέμα χρόνου να κατέβει ο 22χρονος Γκανέζος στα Χανιά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Πλατανιά.

Η ενημέρωση από τον Φωκικό αναφέρει τα εξής:

Με έναν ακόμα παίχτη «τροφοδοτεί» την Super League ο Φωκικός. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Άμφισσας είχε προφορική συμφωνία με τον Πλατανιά για την παραχώρηση του Tetteh και έτσι τις επόμενες μέρες δρομολογούνται οι εξελίξεις για την μετακόμιση του παίχτη στην Κρήτη.

Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την φανέλα του Φωκικού ο Tetteh απέσπασαν πολύ καλές κριτικές και απασχόλησαν από την πρώτη στιγμή αρκετές ομάδες, έτσι το σημερινό αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα την επιλογή του από τους ανθρώπους της ΠΑΕ το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αντίστοιχα προτάσεις από ομάδες τόσο της FL όσο και της Super League δέχτηκε ο Φωκικός και για τον Βάσκο επιθετικό Mathieu Gomes.

Στο μεταξύ συμφωνία Πλατανιά με Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν κύκλοι της χανιώτικης ΠΑΕ σε ό,τι αφορά τον δανεισμό με τον Έλληνα μέσο, Ανδρέα Τάτο. Οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία, ώστε ο παίκτης να έρθει στα Χανιά δανεικός μέχρι τον Ιούνιο, ωστόσο, όλα εξαρτώνται από την απάντηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Τάτος θέλει για προσωπικούς λόγους, να μείνει στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και αν και εφόσον ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο και οι αναστολές του ίδιου του παίκτη τότε θα «κατηφορίσει» στην Κρήτη για τον Πλατανιά. Με λίγα λόγια η μεταγραφή είναι έτοιμη, αρκεί ο Τάτος να πει το «ΟΚ» και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να μεταγραφεί στον Πλατανιά.

Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης αν είναι να έρθει Κρήτη, θα έρθει για τα… μάτια του Πλατανιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook