«Κάθε Τρίτη βγαίνουμε και ψωνίζουμε Χανιά» | Συνεχίζεται για 9η εβδομάδα

κάθε-τρίτη-βγαίνουμε-και-ψωνίζουμε-χ-50000

Με μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τους πολίτες όσο και από τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης αλλά και εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, συνεχίζεται για 9η  εβδομάδα, από τον Δήμο Χανίων και το Σύλλογο Εστίασης Νομού Χανίων, η δράση “Βγαίνουμε Χανιά – Κάθε Τρίτη».

vgainume xani

Κύριος στόχος των διοργανωτών καθώς και των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, είναι «να γίνει η Τρίτη μία μέρα συνάντησης, αγορών, επικοινωνίας και διασκέδασης, για ΌΛΟΥΣ», αποτελώντας κατά αυτόν τον τρόπο και μια εναλλακτική διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και της οικονομικής κρίσης.

Έως σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα 69 επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, και 42 εμπορικές επιχειρήσεις, ενώ σημειώνεται ότι ο κατάλογος αυτός, διευρύνεται και ενημερώνεται καθημερινά, αφού η πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις για δήλωση συμμετοχής στη δράση παραμένει ανοικτή, προκειμένου να ενταχθούν όσο το δυνατό περισσότερες επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις της εστίασης που συμμετέχουν στη δράση προσφέρουν σε κατοίκους και επισκέπτες της πόλης των Χανίων, μενού φαγητού στα 10€, φιάλη κρασί στα 10€, ποτό στα 5€ και καφέ στα 2€, ενώ οι εμπορικές επιχειρήσεις παρέχουν έκπτωση -20% στους καταναλωτές η οποία είναι ενιαία για όλα τα είδη του καταστήματος που συμμετέχει πλην εκείνων των ειδών που θα είναι ήδη σε προσφορά.

Υπενθυμίζεται ότι η πιλοτική πρώτη φάση του προγράμματος θα διαρκέσει έως και τις 23 Απριλίου 2013.

Κάθε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα, φέρει ειδική πληροφοριακή/προωθητική αφίσα στην είσοδό της, ενώ ο κατάλογος με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, καθώς και η κατηγορία που συμμετέχουν στη δράση , βρίσκεται διαθέσιμος ηλεκτρονικά :

  • στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Χανίων: www.chania.gr
  • στη σελίδα του Δήμου Χανίων στο facebook: www.facebook.com/Chania.city
  • στο διαδικτυακό τόπο του Συλλόγου Εστίασης Ν Χανίων www.estiasichania.gr
  • στο διαδικτυακό τόπο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook