Θέλει Χρήστου ο Αναστασιάδης

θέλει-χρήστου-ο-αναστασιάδης-19777

XristouΤον διεθνή Κύπριο Παρασκευά Χρήστου φέρνουν δημοσιεύματα από αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, να ενδιαφέρει τον Πλατανιά.

Ο 29χρονος παίκτης αγωνίζεται ως στόπερ και έχει συμβόλαιο με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ της Ρουμανίας, από την οποία όμως προσπαθεί να αποχωρήσει λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο Αναστασιάδης γνωρίζει τον Χρήστου από τον καιρό που συνεργάζονταν στην Εθνική ομάδα της Κύπρου κάτι που ενδεχομένως να μετρήσει αρκετά στις διαπραγματεύσεις.

Το δημοσίευμα του gazetta.gr αναφέρει τα εξής:

«Ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει να φέρει στον Πλατανιά τον διεθνή Κύπριο, Παρασκευά Χρήστου, τον οποίο εμπιστευόταν και όταν ήταν στην Εθνική ομάδα της Μεγαλόνησου. Ενδιαφέρον και από Πανθρακικό.

Ο 29χρονος παίκτης μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως κεντρικός αμυντικός και προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την ρουμανική Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα. Φέτος αγωνίζεται βασικός και ο Αναστασιάδης τον θέλει στα Χανιά. Άλλωστε τον εμπιστευόταν στην Εθνική και γνωρίζει καλά τα στοιχεία του. Τον παίκτη πάντως θέλει και ο Πανθρακικός, ωστόσο για να προχωρήσει το ενδιαφέρον πρέπει να μείνει ελεύθερος».

Πάντως αυτό που μπορεί να τονιστεί πέρα από το ρεπορτάζ του gazzeta, είναι ότι ο Πλατανιάς και δη ο Αναστασιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr, ασχολείται  με την περίπτωση του Χρήστου εδώ και πολλές βδομάδες, περιμένοντας τις εξελίξεις όσον αφορά την λύση της συνεργασίας του Κύπριου αμυντικού με την Ρουμάνικη ομάδα. Μάλιστα ήδη ο Αναστασιάδης έχει μιλήσει με τον παίκτη αρκετές φορές και του έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον του Πλατανιά για την απόκτησή του.

Ο έμπειρος άσος, ο οποίος αγωνίζεται εκτός από στόπερ και ως αμυντικός χαφ, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Αλκή.

Ο γεννημένος στη Λάρνακα αμυντικός, μετρά 30 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, με την οποία είναι εν ενεργεία διεθνής, ενώ προέρχεται από την πιο… γεμάτη χρονιά της τελευταίας πενταετίας της καριέρας του με 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με την Ουνιβερσιτατέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook