Θέλεις να λάμπεις σήμερα; | Ακολούθησε τις συμβουλές και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου …

θέλεις-να-λάμπεις-σήμερα-ακολούθησε-τ-16869

GIORTESΣτις γιορτές όλες θέλουμε να νιώσουμε πιο λαμπερές και όμορφες. Αυτές τις μέρες, το κατάλληλο μακιγιάζ λειτουργεί σαν το πιο ακριβό κόσμημα που θα σε κάνει να κλέψεις, για ακόμη μια φορά, την παράσταση. Μάθε πώς θα ακτινοβολείς χωρίς να δείχνεις υπερβολική. Ακολούθησε βήμα βήμα τις προτάσεις μας για αξέχαστες εμφανίσεις.

Μάτια

Βάλε μια ιριδίζουσα σκιά στο πάνω βλέφαρο. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, επίλεξε μια ροζ λιλά ή γαλάζια σκιά. Αν η απόχρωση της επιδερμίδας σου είναι κανονική, προτίμησε σομόν ή χρυσή σκιά. Στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν οι χάλκινες ή μπρονζέ αποχρώσεις.

Tip: Πρόσεξε να μην σου «φύγει» η σκιά κάτω από τα μάτια, γιατί έτσι τονίζονται οι μαύροι κύκλοι. Αφού τελειώσεις, χρησιμοποίησε μια μπατονέτα ή ένα φυσικό πινέλο για να απομακρύνεις τυχόν «πασαλείμματα».

Πρόσωπο

Προτίμησε συνθέσεις σε μορφή πούδρας: οι compact, αλλά και αυτές που είναι σε μορφή σκόνης έχουν βάση πυριτίου με αποτέλεσμα να μην αλλοιώνονται εύκολα. Για φυσικό αποτέλεσμα διάλεξεμια πούδρα σε μορφή σκόνης, ενώ για έξτρα λάμψη, μία compact.

Tip: Αν χρησιμοποιείς πούδρα σε σκόνη προετοίμασε την επιδερμίδα σου σε ένα ενυδατικό και «ελαφρύ» make up, που θα ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας.

Μάγουλα

Τα shimmer ρουζ προσθέτουν λάμψη στο πρόσωπο. Αν η επιδερμίδα σου έχει ψυχρό (γαλαζωπό) τόνο, διάλεξε ένα ροζ ρουζ, αν έχει πιο ζεστή (κιτρινωπή) απόχρωση, επίλεξε μια ροδακινί απόχρωση.

Tip: Εφάρμοσε το ρουζ στα μήλα με φορά προς τα πάνω.

Φρύδια

Μια μικρή επάλειψη με λευκή σκιά στο τόξο των φρυδιών θα τονίσει όμορφα τα μάτια σου, λόγω των αντανακλαστικών μικροσφαιριδίων (που περιέχονται στη σύνθεση της σκιάς) και του φωτεινού χρώματος.

Τip: Άπλωσε τη σκιά με ένα μεγάλο πινέλο για σκιές, αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ βάσης και ματιών.

Χείλη

Η «χυμώδης» αίσθηση που δίνουν τα γυαλιστερά gloss και lipsticks κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη. Για ένα πιο απλό look διάλεξε ένα χρώμα κοντά στη φυσική σου απόχρωση. Αν θες ένα πιο δραματικό look, διάλεξε μία απόχρωση δύο τόνους πιο σκούρα.

Tip: Για extra λάμψη βάλε πάνω από το lipstick, ένα gloss στην ίδια απόχρωση.

Γραμμή βλεφάρων

Για ένα βραδινό look, εφάρμοσε μια shimmer σκιά κατά μήκος του πάνω και κάτω βλεφάρου με ένα flat βουρτσάκι eyeliner. Χρησιμοποίησε πιο σκούρες αποχρώσεις όπως ασημί, βαθύ μπλε ή μοβ για έντονο αποτέλεσμα.

Tip: Ολοκλήρωσε με δύο στρώσεις μαύρη μάσκαρα.

Σώμα

Επίλεξε λοσιόν ή κρέμες σώματος, οι οποίες λόγω των ενυδατικών συστατικών τους εφαρμόζονται εύκολα στο λαιμό, το ντεκολτέ αλλά και τα χέρια. Εφάρμοσε την κρέμα ή τη λοσιόν και στους ώμους σου. Για μια διακριτική λάμψη χρησιμοποίησε μία shimmer λοσιόν. Για να έχεις πιο έντονο αποτέλεσμα, σου προτείνουμε να βάλεις στο σώμα σου ένα glimmer (λαμπερό) τζελ ή λάδι σώματος. Άπλωσέ το με απαλές κινήσεις στο σώμα σου και μετά ξέπλυνε τα χέρια σου για να μην γυαλίζουν οι παλάμες σου.

Tip: Αν στα εκτεθειμένα σημεία του σώματος έχει ουλές ή ευρυαγγείες κάλυψέ τα με ένα ειδικό προϊόν μεγάλης σταθερότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook