Η TUI Travel «φέρνει κι άλλο κόσμο» και επενδύει με ξενοδοχεία στην Κρήτη

η-tui-travel-φέρνει-κι-άλλο-κόσμο-και-επενδύε-102361

Η TUI Travel, που δαπανά ετησίως περίπου μισό δισεκατομμύριο ευρώ για την αγορά υπηρεσιών στην τουριστική αγορά της Ελλάδας, θα ανοίξει νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη συμβάλλοντας στην ενίσχυση των τοπικών οικονομικών και στις νέες θέσεις απασχόλησης.

tui planeΤο σχέδιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε επιλεγμένους προορισμούς και επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες, με νέα ξενοδοχεία και στήριξη των ξενοδόχων συνεργατών της TUI.

«Εργαζόμαστε για ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο που θα φέρει περισσότερους επισκέπτες στην υπέροχη χώρα»

δήλωσε ο κ.Long μετά τη συνάντηση, που είχε το πρωί στο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά,  παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.

Ο κ.Long, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας TUI TRAVEL PLC, ανέφερε ότι η εταιρεία του θα αυξήσει κατά περίπου 10% τον αριθμό των πελατών της που ταξιδεύουν στη χώρα, φτάνοντας έτσι τον αριθμό περίπου στα δυο εκατομμύρια.

TUI5Σημειώνεται ότι η TUI Travel PLC είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς ομίλους στον κόσμο και δραστηριοποιείται σε περίπου 180 χώρες παγκοσμίως. Εξυπηρετεί περισσότερο από 30 εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 31 χώρες προέλευσης τουριστών.

Ο όμιλος έχει έδρα την Αγγλία, απασχολεί περίπου 54.000 ανθρώπους και διατηρεί δικό της αεροπορικό στόλο 141 αεροσκαφών.

Πηγή:www.capital.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook