Η Ryanair στα Χανιά | Συνεργασία με Olympic Handling | 500.000 τουρίστες,106 πτήσεις

η-ryanair-στα-χανιά-συνεργασία-με-olympic-handling-500-000-τουρί-22888

ryanair 2

Η Olympic Handling ανακοινώνει την υπογραφή μακροχρόνιας σύμβασης επίγειας εξυπηρέτησης με την αεροπορική εταιρεία Ryanair, η οποία προβλέπει στην εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας στα ελληνικά αεροδρόμια.

Η Olympic Handling έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των αεροπορικών εταιρειών – πελατών της, συνεχίζει δυναμικά, ανανεώνοντας όλες τις συνεργασίες της για τα επόμενα χρόνια, ενώ συγχρόνως επεκτείνεται και σε νέες συνεργασίες, στηρίζοντας έτσι και την ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού.

ryan air 1H Ryanair είναι η μοναδική ultra-low cost αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, η οποία επιχειρεί από 55 βάσεις αεροδρομίων, προς 173 προορισμούς σε 28 ευρωπαϊκές χώρες. Ο στόλος της αποτελείται από 305 αεροσκάφη, τύπου B737-800 και μεταφέρει ετησίως 79 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ryanair ξεκίνησε το 2010 τις πτήσεις της σε τρία ελληνικά αεροδρόμια (Κω, Ρόδος, Βόλος), ενώ φέτος, το 2013 θα επιχειρεί σε 10 ελληνικά αεροδρόμια δημιουργώντας και την πρώτη της ελληνική βάση στα Χανιά. Μάλιστα η επένδυση εκεί αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ, ενώ τα οφέλη στην τοπική κοινωνία υπολογίζονται σε 250 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τη βάση της στο αεροδρόμιο » Δασκαλογιάννης» των Χανίων, όπου θα σταθμεύει συνεχώς ένα αεροπλάνο της εταιρείας, θα γίνονται πτήσεις σε 26 προορισμούς (11 νέοι) και θα διακινούνται κάθε χρόνο (από Απρίλιο έως και Οκτώβριο, κατά την τουριστική περίοδο του νησιού) 500.000 τουρίστες, με 106 πτήσεις εβδομαδιαίως. Παράλληλα, αναμένεται να δημιουργηθούν περίπου 500 νέες θέσεις εργασίας.

Chania base launch Dec 12 (2)-12Η εταιρεία θα συνδέει τα Χανιά με πόλεις όπως: Μπίλουντ, Βρέμη, Μπρίστολ, Άιντχόβεν, Κατοβίτσε, Μασσαλία, Μέμινγκεν, Θεσσαλονίκη, Βενετία, Βίλνιους, Βαρσοβία, Γλασκώβη, Εδιμβούργο, Λίντς, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Φραγκφούρτη, Ντίσελντορφ, Όσλο, Στοκχόλμη, Βρόκλαβ, Ρώμη, Μπολόνια, Πίζα και Μιλάνο.

Εξάλλου, η Raynair θα εκτελεί δρομολόγια από Καλαμάτα προς Βρυξέλλες και Ρώμη και από Ζάκυνθο προς Μιλάνο.

Η Olympic Handling κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς ,με παρουσία σε 37 αεροδρόμια και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, εξυπηρέτησε το 2012 περισσότερες από 81.500 πτήσεις που μετέφεραν 10,5 εκατομμύρια επιβάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook