Η Eva Longoria χώρισε … σπεύσατε !!!

η-eva-longoria-χώρισε-σπεύσατε-3138

Ο αμυντικός μέσος των New York Jets, Μark Sanchez, αποτελεί πλέον παρελθόν για την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του Eva Longoria, που μετά το διαζύγιό της από τον μπασκετμπολίστα Tony Parker, επιλέγει αρκετά νεότερους και γοητευτικούς άνδρες. Η σχέση της με τον Sanchez διήρκεσε μόλις δύο μήνες.

«Ο Mark λατρεύει και σέβεται την Eva. Ήταν θέμα δύσκολου προγράμματος και τίποτα άλλο. Θα παραμείνουν καλοί φίλοι» τόνισε ο εκπρόσωπος του παίκτη. Όπως ανέφερε το Us Weekly: «Έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής και πρόγραμμα». Η Eva και ο Mark δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στις αρχές Σεπτεμβρίου και φημολογείτο ότι μαζί αναζητούσαν διαμέρισμα ώστε να συγκατοικήσουν. Στο τέλος του μήνα η Eva αναγκάστηκε να διαψεύσει εντονότατα τις φήμες που την ήθελαν έγκυο. Με΄τα τον χωρισμό της, η Eva θα επικεντρωθεί στην καριέρα της και στη δουλειά της, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της και το φιλανθρωπικό της έργο» τόνισε πηγή από το περιβάλλον της Λατίνας ηθοποιού. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο Λος Άντζελες όπου ετοιμάζεται να συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «Frontera» και δουλεύει σκληρά στην εκστρατεία επανεκλογής του νυν Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Μόλις το καλοκαίρι η Eva χώρισε οριστικά με τον αδερφό της Penelope Cruz ύστερα από έναν χρόνο και κάτι σχέσης, καθώς στη ζωή της μπήκε ο 25χρονος Mark Sanchez. To 2011 πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της καθώς δεν άντεξε την αποκάλυψη των απιστιών του.

πηγή: DAILY MAIL

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook