Η ώρα του αρχηγού… | Ελεύθεροι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος

η-ώρα-του-αρχηγού-ελεύθεροι-κασιδιάρ-99182

mixaloliakos_evelpidon1

Η στιγμή να απολογηθεί ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, έφτασε.

Η μεταγωγή του επικεφαλής του κόμματος από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται, στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις κατηγορίες περί σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης ήταν προγραμματισμένη για τις 15:30 αλλά αιφνιδίως μετατέθηκε για αργότερα.

Επίσημη εξήγηση για την χρονική καθυστέρηση της απολογίας Μιχαλολιάκου δε δόθηκε, όμως ήταν δεδομένο πως θα υπήρχε, αφού οι απολογίες Κασιδιάρη, Λαγού, Παναγιώταρου, Μίχου κράτησαν μέχρι σήμερα το πρωί και εξαιτίας αυτού καθυστέρησε η μεταγωγή του «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργου Πατέρη και άλλων κατηγορουμένων στην Ευελπίδων.

Η πλευρά του Νίκου Μιχαλολιάκου κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό το τί θα υποστηρίξει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην απολογία του.

Κατά το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, είναι ο απόλυτος άρχων της Χρυσής Αυγής, αφού οργάνωση είναι δομημένη στη βάση του «Führerprinzip» (σ.σ. αρχηγού αρχή), με υπαρχηγό τον Νίκο Παππά, ο οποίος απολογείται αύριο Πέμπτη. Την υπεράσπισή του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει αναλάβει ο αδελφός του, Τάκης Μιχαλόλιας.

Οι τρεις βουλευτές του κόμματος, μετά τις ολονύχτιες απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

kasidiaris mixos

 

Σε όλους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και μόνο στον Ηλία Κασιδιάρη επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ.

Ο μόνος που προφυλακίστηκε ήταν ο Γιάννης Λαγός καθώς τα εις βάρος του στοιχεία από καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών και κλήσεων σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι φέρονται να είναι συντριπτικά.

Πηγή: newsit

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook