Η συνταγή της επιτυχίας στο διαδικτυακό φλερτ | Μόνο για άνδρες

η-συνταγή-της-επιτυχίας-στο-διαδικτυα-38990

facekardiaΘέλετε να φλερτάρετε online. Κανένα πρόβλημα. Δεν είναι ντροπή. Το διαδίκτυο είναι πλέον κομμάτι της ζωής μας και… δεν θα μπορούσε να μην επηρεάζει έστω και λίγο τα αισθηματικά μας.

Ωστόσο, αν θέλεις να το κάνεις, πρέπει να το κάνεις σωστά. Ειδάλλως, θα παραμείνεις μόνος και καταφρονεμένος!

Ορίστε μερικοί κανόνες για να είναι ελαττώσεις τις πιθανότητες αποτυχίας:

  • 1) Όχι στην αυτολύπηση. Δεν είναι κακό να είσαι μόνος. Είναι πολύ κακό, όμως, να παραπονείσαι συνεχώς γι’ αυτό και ιδίως να κατηγορείς τις γυναίκες. Σκέψου λίγο: ποια θα νιώθει ευτυχία και ασφάλεια δίπλα σε έναν άνδρα που γκρινιάζει ή κατηγορεί τις γυναίκες για τη μοναξιά του; Το ίδιο ισχύει και για τον υπερβολικό αυτοσαρκασμό. Νομίζεις ότι είναι κουλ να κάνεις πλάκα με τα «χάλια» της προσωπικής σου ζωής, όμως αυτό που καταφέρνεις είναι να δείξεις στους άλλους πόσο πολύ σε ενοχλεί που είσαι μόνος.
  • 2) Άπαξ και εντοπίσεις στο διαδίκτυο μία γυναίκα που σου αρέσει, μην χασομερήσεις! Ζήτησέ της να βγείτε. Αν το φλερτ παραμείνει διαδικτυακό για μεγάλο διάστημα, οι προσδοκίες των δύο πλευρών θα «χτυπήσουν ταβάνι» και, τελικά, η συνάντηση μπορεί να είναι απογοητευτική.
  • 3) Προσοχή στο ψευδώνυμο. Ψευδώνυμα τύπου «Mr. Big» καλό είναι να αποφεύγονται, ακόμη και αν είσαι σε θέση να τα… υποστηρίξεις.
  • 4) Χρησιμοποίησε πρόσφατη φωτογραφία στο προφίλ σου. Αν ανεβάσεις μία φωτογραφία όπου είσαι νεότερος, πιο μαυρισμένος και πιο γυμνασμένος, αργά ή γρήγορα, η απάτη θα αποκαλυφθεί. Και τότε θα είναι αργά για να μετανιώσεις.
  • 5) Μην λες ψέματα για το επάγγελμα ή τα ενδιαφέροντά σας. Δεν χρειάζεται καν να εξηγήσουμε το γιατί
  • 6) Μην ανεβάζεις πρόστυχες φωτογραφίες στο προφίλ σου, εκτός αν ψάχνεις αποκλειστικά και μόνο για σεξ. Αν θες μία σύντροφο για μία σταθερή σχέση, το σεξ θα είναι φυσικό επακόλουθο. Δεν χρειάζεται να επιδείξεις τα προσόντα σου στο διαδίκτυο.
  • 7) Αν έχεις γραφτεί σε site γνωριμιών, μην ανοίγεις πολλά μέτωπα. Επικεντρώσου σε μία κοπέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook