Η πολιτιστική ατζέντα των Χανίων

η-πολιτιστική-ατζέντα-των-χανίων-6791

Εκδηλώσεις:

Συνεχίζονται έως τις 11 Νοεμβρίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Η στρατιωτική μονάδα, θα είναι επισκέψιμη για το κοινό, από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Εκδήλωση, με αφορμή την επέτειο, από την Μάχης της Παναγιάς, διοργανώνει, η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Χανίων, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί, στο μνημείο πεσόντων στα Κεραμειά.

Την Κυριακής 11 Νοεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο κέντρο «Ακρογιάλι,» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αλληλεγγύης, για την οικονομική ενίσχυση του «Αννουσάκειου Ιδρύματος.»

» Η πρωτοβουλία, ανήκει στους πολιτιστικούς φορείς, των Δήμων Χανίων και Κανδάνου-Σελίνου.

Βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο, διοργανώνει η σχολή «FriniTango» με στόχο την οικονομική ενίσχυση, του Συλλόγου «Ορίζοντας» για τα παιδιά και τους ενήλικες που πάσχουν από νεοπλασματικά νοσήματα.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 του μήνα, στην αίθουσα συνεδριάσεων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήματος Δυτικής Κρήτης.

Παραδοσιακή Κρητική βραδιά, με την συμμετοχή του Περικλή Τζουγανάκη, συνδιοργανώνουν το Γυμνάσιο και ΕΠΑΛ Κανδάνου, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 20:00 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κανδάνου-Σελίνου, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των δύο σχολείων.

Το ΚΑΠΗ Νέας Κυδωνίας, πραγματοποιεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στις 09:00 το πρωί, παρουσίαση κατασκευής, παραδοσιακών υφαντών και χαλιών στον αργαλειό, με στόχο, να μάθουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι.

Βιβλιοπαρουσίαση:

«Η εξομολόγηση» τον τίτλο αυτό, φέρει το βιβλίο του Γιάννη Γιαννουδάκη, με θέμα τις συγκρούσεις του καθήκοντος με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Η παρουσίαση του οποίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης, την Κυριακή 11 του μήνα στις 19:00 το βράδυ.

Aποσπάσματα από το βιβλίο, θα διαβάσει η δικηγόρος, Ρόζα Μοτάκη-Κονταδάκη. Την εκδήλωση, διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων της Τεχνης

Τιμητική Διάκριση:

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, ο τελιικός των δώδεκα επιλεγμένων bartenders, ανάμεσά τους και ο Χανιώτης μπάρμαν, Μιχάλης Μποτωνάκης, η συνταγή του οποίου δημιουργήθηκε ειδικά για τον διαγωνισμό και προκρίθηκε στον Ελληνικό τελικό.

«A touch of Spice» τον τίτλο αυτό, φέρει το cocktail, που διακρίθηκε, ανάμεσα σε πενήντα τέσσερις συνταγές, στον διαγωνισμό BEEFEATER 24, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook