Η κόντρα καλά κρατεί…

η-κόντρα-καλά-κρατεί-3591

Τα εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού Γαλατά, στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες 26 Οκτωβρίου, ήρθαν να καταδείξουν, την κόντρα που έχει ξεσπάσει, μεταξύ του Δημάρχου Χανίων και του Αντιπεριφερειάρχη, Απόστολου Βουλγαράκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην «Τηλεόραση Κύδων» και στην Βίκυ Παπαδογιαννάκη, ο κ. Βουλγαράκης,

«δυστυχώς, δεν κλήθηκα σήμερα στα εγκαίνια. Το έργο, είναι της Περιφέρειας, η επίβλεψη έγινε από την Περιφέρεια και εκτελέστηκε από την Περιφέρεια, προϋπολογισμού πεντακοσίων είκοσι δυο χιλιάδων ευρώ, είναι σημαντικό για το τόπο που έγινε. Θεωρώ ότι είναι παράτυπο να μην κληθεί να παραστεί η Περιφέρεια, στα εγκαίνια αυτού του έργου.

Με αυτή την έννοια, εξέφρασα μόλις στο φίλο μου, τον Δήμαρχο, την έκπληξη μου, που είδα σήμερα, στην εφημερίδα, για ένα έργο της Περιφέρειας, να μην καλεί την Περιφέρεια. Ο κανόνας, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι, ότι καλείται αυτός, που εκτελεί το έργο και το παραδίδει στον κύριο του έργου.»

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Χανίων, ισχυρίστηκε πώς, είχε πλήρη άγνοια για το θέμα, αλλά και για το ότι ο Απόστολος Βουλγαράκης δεν ήταν ενήμερος για τα εγκαίνια, ενώ αρκέστηκε να δηλώσει πως,

«είμαι συγκινημένος, γιατί αυτόν τον παιδικό σταθμό, τον είχα χρηματοδοτήσει ως αρμόδιος υπουργός στο ξεκίνημα του, το 1996 και είμαι πραγματικά περήφανος,  για την δουλειά που έχει γίνει, όσον αφορά στην επέκταση. Προστέθηκε ένας όροφος και αυξήθηκαν τα μεν βρέφη κατά είκοσι και τα νήπια κατά εξήντα, που σημαίνει ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός, εξυπηρετεί συνολικά εκατόν είκοσι παιδιά του Δήμου μας.»

Παρατήρηση πρώτη, το έργο, ήταν ενταγμένο στο Π.Ε.Π. Κρήτης και χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των πεντακοσίων είκοσι χιλιάδων ευρώ.
Παρατήρηση δεύτερη, μάλλον οι αρμόδιοι του Δήμου Χανίων, έχουν ξεχάσει τι προστάζει το πρωτόκολλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook