Η κυβέρνηση κινδυνεύει από υπερκόπωση…

η-κυβέρνηση-κινδυνεύει-από-υπερκόπωσ-32940
  • samaras yperkoposiΤις τελευταίες 10 -ολoγράφως δέκα- ήμερες η κυβέρνηση εξαγγειλε
  • Ένα συνέδριο για την ανάπτυξη
  • Τοποθέτησε έναν υφυπουργό για το ΕΣΠΑ που ήταν άνεργος
  • Διόρισε ακόμη έναν γενικό γραμματέα Εσόδων ο οποίος (αν είναι δυνατόν δηλαδη) δεν έχει να πληρώσει τους φόρους του!
  • Ο πρωθυπουργός κατσάδιασε κάποιους υπουργούς για κάτι που απαιτούσε αλλά και κάποιους υπάλληλους στο ΓΛΚ για να τον γραψουν οι εφημερίδες
  • Η κυβέρνηση ενεργοποίησε μια επιτροπή από τα παλιά για την απασχόληση !
  • Μια επιτροπή από τις 800 του Καραμανλή ανενεργή από τριετίας.
  • Μια επιτροπή από τις γνωστές αποτελούμενη από μια κουστωδία “ειδικών” και “ειδημόνων” όπως:

Στην Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης εκτός από τον υπουργό Εργασίας, συμμετέχουν οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων & Πρόνοιας, οι γενικοί Γραμματείς Ισότητας, Νέας Γενιάς και ΕΛΣΤΑΤ, ο διοικητής του ΟΑΕΔ, εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και των εργοδοτικών οργανώσεων, της ΠΑΣΕΓΕΣ, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Στο ενδιάμεσο γύρισε και ένα video ο Σαμαράς,  κήρυξε για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή τον πόλεμο στην ανεργία και πήγε σε μια εκδήλωση του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο Ζάππειο με τον Μητσοτάκη.

Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι στα ψηλά της εξουσίας έχουν πήξει στην δουλειά και έχουν να δείξουν έργο. Από την αρχή του τους δημιουργήσει 2 (ολογράφως) δυο θέσεις εργασίας.

Στις οποίες βόλεψαν δυο άνεργα στελέχη της ΝΔ σε θέσεις στο Δημόσιο υψηλόμισθες και αντιπαραγωγικές, όπως ακριβώς ήταν αναμενόμενο…

 

Γιάννης Παπαιωάννου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook