Η κρητικοπούλα αξιωματικός…υπασπιστής του Αρχηγού!

η-κρητικοπούλα-αξιωματικόςυπασπισ-92328

1__main

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους παραβρέθηκαν στην τελετή υποδοχής του Νοτιοκορεάτη Υπουργού Βετεράνων και Πατριωτών Park Sung-Choon, ο οποίος – ως γνωστόν – παρασημοφορήθηκε με τον «Αστέρα Αξίας και Τιμής» από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Τον επίσημο καλεσμένο είχε κατέβει στον προαύλιο χώρο του Στρατοπέδου «Παπάγου» να υποδεχτεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο οποίος τον συνόδευε κατά την επιθεώρηση του τιμητικού Αγήματος του Μικτού Λόχου Αποδόσεως Τιμών (ΜΛΑΤ).

Μαζί με τον Αρχηγό και ένα βήμα πίσω του, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, τον ακολουθούσε ο νέος υπασπιστής του Στρατού Ξηράς, που ήταν…γυναίκα! Έτσι, μετά την ΑΝΥΠΕΘΑ Φώφη Γεννηματά που έχει γυναίκα αξιωματικό στα καθήκοντα του υπασπιστή του Πολεμικού Ναυτικού, Πλωτάρχη Υγειονομικό-Νοσηλεύτρια, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ όταν ο προηγούμενος υπασπιστής του ΣΞ πήρε μετάθεση, ανέθεσε τα καθήκοντα αυτά σε γυναίκα αξιωματικό του ΣΞ.

Πρόκειται για την κρητικής καταγωγής Ταγματάρχη του Σώματος Εφοδιασμού-Μεταφορών Άννα Καφετζάκη, απόφοιτο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων της τάξεως του 1999, η οποία χθες πραγματοποίησε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στα νέα της καθήκοντα. Πρόκειται για εξαιρετική αξιωματικό, με άριστες επιδόσεις ήδη από τη ΣΣΕ, η οποία είναι παντρεμένη με συμμαθητή της Ταγματάρχη του Πυροβολικού και έχουν δύο παιδάκια.

Πηγή: cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook