Η επιστολή του Μιχάλη Κοτζαμιχάλη στους συνεργάτες του

η-επιστολή-του-μιχάλη-κοτζαμιχάλη-στο-48673

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων Μιχάλης Κοτζαμιχάλης, με αφορμή την παραίτησή του από την θέση του Προέδρου,  απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια προς τους συνεργάτες του.

 

Αγαπητοί Συνεργάτες-Φίλοι μου.

Να είστε σίγουροι ότι αυτή η επικοινωνία μαζί σας μου είναι πολύ δύσκολη και με φορτίζει αφάνταστα συναισθηματικά.

kotzamixalis12Με το χέρι στην καρδιά, όπως σας μιλούσα πάντα:Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, για την άριστη και τόσο δημιουργική συνεργασία που είχαμε 25 μήνες τώρα, εγώ από την θέση του Προέδρου και εσείς από την θέση του Διευθυντή και Προέδρου – Φίλου. Μαζί προχωρήσαμε σ΄αυτή τη δύσκολη αλλά τόσο επιτυχημένη διαδρομή μας, για τον κοινό μας στόχο, τα παιδιά και τα σχολεία της Σχολικής μας Επιτροπής.

Στις δύσκολες συγκυρίες της χώρας μας, -χωρίς στήριξη-, με μόνα εφόδια την ευαισθησία, την ευγένεια, το πολύ μεράκι και κέφι για δουλεία, την μεγάλη αμεσότητα επικοινωνίας με πολύ απλότητα (όλα τα Σαββατοκύριακα, τις Αργίες και τα απογεύματα το κινητό μου ανοιχτό για όλους), περάσαμε τον πολιτισμό και την αναβάθμιση στο Δ.Σ. του οργάνου και στην παροχή υπηρεσίας του ψυχρού Δημοσίου με πολύ ανθρωπιά.

Ήμουν ο Μιχάλης σας και ήσασταν οι συνεργάτες-φίλοι μου στα δύσκολα και στα εύκολα.

Ένα πολύ απλό, μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 

Μιχάλης Κοτζαμιχάλης

One thought on “Η επιστολή του Μιχάλη Κοτζαμιχάλη στους συνεργάτες του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook